21.9 C
Αθήνα
Σάββατο, 23 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Οι αριθμοί που μετά από δύο χρόνια… υπερδικαίωσαν τον δήμαρχο

Κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο πριν από δύο χρόνια κατάφερε ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, βάζοντας σε τάξη τα οικονομικά του δήμου και δημιουργώντας την ισχυρή βάση που χρειάζεται για να διεκδικήσει και να πραγματοποιήσει μεγάλα έργα!

Πιο συγκεκριμένα, τα χρηματικά διαθέσιμα αυξήθηκαν από 5,7 εκατ. ευρώ το 2023 σε 16,9 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2025, δηλαδή αύξηση άνω του
160%! Ταυτόχρονα, οι απλήρωτες υποχρεώσεις μειώθηκαν από 2,48 εκατ. ευρώ σε 1,65 εκατ. ευρώ, ήτοι μείωση κατά 33%! Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τρίτους σχεδόν μηδενίστηκαν, από 386.658 ευρώ σε μόλις 1.789 ευρώ, δηλαδή μείωση 99,54%!

«Με σχέδιο, υπευθυνότητα και συστηματική δουλειά, αλλάζουμε τον δήμο μας. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουμε τα μεγάλα έργα υποδομών, που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή μας», δηλώνει ο κ. Ξυπολυτάς.

Source link

Related posts

Μάρκος Σεφερλής: «Είναι χρέος μου να κάνω τον κόσμο να γελάσει – Εισπράττω ένα τεράστιο κύμα αγάπης»

ChrisTsiora

Ηλεκτρονικό εμπόριο από Ασία: Αύξηση μικροδεμάτων 26% το 2025 στην Ε.Ε.

ChrisTsiora

Αποκαλύψεις για το αόρατο δίκτυο του μεξικανικού καρτέλ στην Ελλάδα: �

ChrisTsiora