21.9 C
Αθήνα
Σάββατο, 23 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Οι Αδερφοί Αγγελόπουλοι στο Γραφείο του Γιάννη Βρούτση: «Δεν Δεχόμαστε την Εξομοίωση με τον Γιαννακόπουλο»

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ήρθε η σειρά των αδερφών Αγγελόπουλου να συναντηθούν με τον ίδιο και να συζητήσουν για την επανέναρξη των τελικών της GBL και τους όρους που θα γίνει αυτό.
Ο General Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, ήταν ο πρώτος που έφτασε, ακολούθησαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Να σημειωθεί πως η συνάντηση Βρούτση – Γιαννακόπουλου είχε καλό κλίμα, με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ να χαμηλώνει τους τόνους και να υπογράφει κοινή δήλωση ηθικής δέσμευσης.

Πριν την είσοδό τους στο γραφείο του υφυπουργού, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μίλησαν στους δημοσιογράφους:
«Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση της κυβέρνησης από σεβασμό στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς. Διαφορετικά δεν θα ήμασταν εδώ και δεν κατανοούμε το λόγο της συνάντησης. Η συμπεριφορά του κ. Γιαννακόπουλου ήταν απαράδεκτη. Δεν δεχόμαστε την εξομοίωση, είμαστε πεντακάθαροι και δεν μπορούμε να συγκριθούμε με κάποιον που έκανε άσεμνες χειρονομίες και απείλησε τη βία στην ανήλικη κόρη μου. Με αυτόν δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση. Υπάρχουν δύο επιλογές: το φως και το σκοτάδι. Η κυβέρνηση θα αποφασίσει. Έχει ήδη τιμωρηθεί για σχεδόν 100 μήνες, κάνει αναρτήσεις που προάγουν τοξικότητα και βία. Δεν μας ενδιαφέρει να τελειώσει απλά το πρωτάθλημα, αλλά αν θα δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές στα γήπεδα» τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε:
«Είμαστε εδώ γιατί σεβόμαστε την κυβέρνηση, τους θεσμούς και τη δικαιοσύνη. Πορευόμαστε πάντα με βάση τη νομιμότητα και για το καλό του Ολυμπιακού. Ποτέ δεν έχουμε κάνει παραβατικές συμπεριφορές και πάντα δεχόμαστε την ήττα. Τους τελευταίους 20 χρόνους προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αγώνες με τις καλύτερες συνθήκες, χωρίς βία και επεισόδια. Η συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου ήταν εκτός ελέγχου, ήρθε για να προκαλέσει και να διακόψει το παιχνίδι. Είμαστε εδώ για το καλό του αθλήματος και να συζητήσουμε με τους υπουργούς».

Related posts

Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Προετοιμάζομαι για την ευθύνη της πρωθυπουργίας”

Magdas News

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η πρώτη επέτειος γάμου και η τρυφερή ανάρτησή τους

Magdas News

Χρήστος Κούγιας: Το πρώτο μήνυμα μετά την κηδεία του πατέρα του: “Δεν μπορώ να το πιστέψω”

Magdas News