magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Οι 5 καλύτερες ταινίες για να δείτε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οι 5 καλύτερες ταινίες για να δείτε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Απόψε αποχαιρετούμε το 2021 και αν για κάποιο λόγο είσαι μόνος ή μόνη, ή θα περάσεις αυτή την Πρωτοχρονιά στο σπίτι, λόγω κορωνοϊού, σου έχουμε 5 καταπληκτικές ταινίες με τις οποίες μπορείς να περάσεις όμορφα.

New Year’s Eve
Σε αυτή την ταινία, θα γνωρίσεις τον έρωτα, την αγάπη και την ελπίδα.

Aόρατη Κλωστή

Στο Λονδίνο του ’50 ο Ρέινολντς Γούντκοκ είναι ένας διάσημος μόδιστρος στην αυστηρή και σχολαστική καθημερινότητα του οποίου εισβάλλει η Άλμα, μια θεληματική νεαρή η οποία θα γίνει μούσα κι ερωμένη του.

Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς

Μια 32χρονη νευρωτική Λονδρέζα, που μόλις αποφάσισε να βάλει τάξη στην άστατη ζωή της, έχει μια ατυχή ερωτική σχέση με το αφεντικό της, την ίδια ώρα που προσπαθεί να την πλησιάσει ένας μεγαλοδικηγόρος και παλιός οικογενειακός φίλος.

Όταν ο Χάρι Γνώρισε την Σάλι…

Η ιστορία ακολουθεί τους δύο χαρακτήρες από τη στιγμή που γνωρίζονται λίγο πριν κάνουν ένα οδικό ταξίδι μαζί και των τυχαίων συναντήσεών τους στη Νέα Υόρκη μέσα σε δώδεκα χρόνια. Η ταινία θέτει το ερώτημα αν οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να είναι μόνο φίλοι.

Τέσσερα Δωμάτια

Ο δύσμοιρος γκρουμ του ξενοδοχείου, Τεντ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ζήσει την πιο άγρια νύχτα της ζωής του! Προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τους πελάτες του ξενοδοχείου συναντά τους πιο παράξενους και εκκεντρικούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει ποτέ!

Σχετικές αναρτήσεις

“Το Υπουργείο της Υπέρτατης Ευτυχίας” από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών “Τρελά Χρώματα” στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

News Room A

«Τα Χρόνια που περάσανε»: Ο Γιάννης Χαρίσης μας απογειώνει με το νέο του χασάπικο (video)

News Room A

Οι Νταλάρας και Κότσιρας στο αφιέρωμα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

News Room A