24.3 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Πάμε θέατρο…

O Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης των Όσκαρ το 2023

Ο Τζίμι Κίμελ συμπεριλαμβάνεται πλέον στην ομάδα των καλλιτεχνών που ήταν τρεις φορές οικοδεσπότες της τελετής απονομής των Όσκαρ

Ο Τζίμι Κίμελ επιστρέφει ως οικοδεσπότης της 95ης τελετής απονομής Όσκαρ, το 2023. Ο παρουσιαστής του βραδινού talk show «Jimmy Kimmel Live» θα είναι για τρίτη φορά οικοδεσπότης της βραδιάς των Όσκαρ.

Η επιστροφή του Τζίμι Κίμελ ανακοινώθηκε σήμερα από τους Γκλεν Βάις και Ρίκι Κίρσνερ, εκτελεστικούς παραγωγούς της τελετής των κινηματογραφικών βραβείων που απονέμονται από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Ο παρουσιαστής του «Jimmy Kimmel Live» ήταν οικοδεσπότης των τελετών του 2017 και του 2018, όταν έγινε ένα λάθος που έμεινε στην ιστορία του θεσμού. Ενώ αρχικά ανακοινώθηκε ότι το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας κερδίζει η ταινία «La La Land» τελικά στη συνέχεια διευκρινίστηκε ότι έγινε λάθος και το βραβείο ανήκει τελικά στην ταινία «Moonlight!».

Ο Τζίμι Κίμελ συμπεριλαμβάνεται πλέον στην ομάδα των καλλιτεχνών που ήταν τρεις φορές οικοδεσπότες της τελετής απονομής των Όσκαρ μαζί με τους Τζέρι Λιούις, Στιβ Μάρτιν, Ντέιβιντ Νίβεν και Κόνραντ Νέιτζελ.

Πηγή

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Related posts

Βασιλιάς Ληρ: Το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Magdas News

Πες μου ότι είναι ψέμα – Επιχείρηση Ωρωπός: Τέσσερις ακόμη παραστάσεις για τη σατιρική κωμωδία

Magdas News

Τελευταίες παραστάσεις για τη γλυκόπικρη κωμωδία «Φιλουμένα Μαρτουράνο»

Magdas News