26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ο Τριαντάφυλλος για το διαζύγιο από τη Δήμητρα Σιαμπάνη: «Οι άντρες φταίμε συνήθως – Είναι καταπληκτικός άνθρωπος»

Στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος το πρωί της Παρασκευής 3 Απριλίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χωρισμό του από τη Δήμητρα Σιαμπάνη, αλλά και για τη σχέση τους σήμερα.

«H Δήμητρα είναι φοβερός άνθρωπος, καταπληκτικό παιδί, πανέμορφη, καλή γιατρός, πολύ καλή μητέρα. Τα έχουμε βρει ωραία και πραγματικά, 18 χρόνια ήμασταν μαζί, έχω δει όλη την εξέλιξη της Δήμητρας. Πρέπει να σου πω ότι το καλύτερο απ’ όλα με τη Δήμητρα είναι ότι στα κάτω μου ήταν δίπλα μου. Αυτό ήτανε, δηλαδή ήταν εκεί ρε παιδί μου. Είναι, εντάξει, είναι φοβερό παιδί. Εντάξει, νομίζω πιο πολύ εμείς οι άντρες φταίμε. Δεν έδωσα δικαιώματα, ήταν τα απλά τα καθημερινά», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και συνέχισε: «Δηλαδή τώρα που είμαι μόνος, σπίτι, βάζω πλυντήριο, στεγνωτήριο… ενώ πριν τα ‘κανε όλα η ίδια. Aς πούμε έλεγα “εντάξει, αφού υπάρχει η γυναίκα στο σπίτι”… Όχι και καλά ο παλιακός άντρας “επειδή είσαι γυναίκα, μάζεψέ τα”. Από αμέλεια τελείως».

Σε ερώτηση για το αν συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο για το πώς θα το διαχειριστούν σε σχέση με τον γιο τους, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Ο Νικόλας είναι πολύ έξυπνο παιδί. Με τη Δήμητρα δεν έχουμε απομακρυνθεί. Κοντά μένουμε, κάνουμε πράγματα μαζί συνέχεια. Ανά πάσα στιγμή είμαστε δίπλα, συνέχεια πάω σπίτι τον παίρνω, πάμε προπονήσεις, κάνουμε πράγματα, του μιλάω, καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Πραγματικά είμαστε πολύ καλά και είναι και η Δήμητρα πολύ έξυπνη και πολύ καλή, οπότε είναι όλα μια χαρά». 

Source link

Related posts

Νικόλαος Ντε Γκρες: Ταξίδι στη Δανία με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη πριν από το γάμο

Magdas News

Μάρα Δαρμουσλή: «Στον πρώτο μου γάμο έλειπε η επικοινωνία – Τώρα ζω αυτό που πραγματικά θέλω»

Magdas News

Ηλίας Μαμαλάκης: «Κόλλησα θανατηφόρο βακτήριο» – Η μάχη για την υγεία του, το μεγάλο του παράπονο και η διαθήκη του

Magdas News