Ο Σπύρος Μπιμπίλας, γνωστός για την αγάπη του προς τα ζώα, μοιράζεται μια ξεχωριστή πτυχή της ζωής του με τους παπαγάλους που φροντίζει καθημερινά. Στην εκπομπή «Pet stories» του ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός και βουλευτής μίλησε ανοιχτά για την ευαισθησία που έχει απέναντι στα πλάσματα που τον συντροφεύουν.
«Τα παπαγαλάκια μου είναι κομμάτι της ζωής μου. Τους δίνω όλη μου την προσοχή και τη φροντίδα, όπως κάνω και με τους ανθρώπους γύρω μου», τόνισε. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία του να είναι κάποιος φιλάνθρωπος και φιλόζωος μαζί, τονίζοντας ότι «η φροντίδα των ζώων πρέπει να συνοδεύεται από σεβασμό και αγάπη προς τους ανθρώπους».
Όσον αφορά το μέλλον των παπαγάλων του, ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει ήδη φροντίσει να εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν φροντίδα και μετά το δικό του πέρασμα από τη ζωή. Αρχικά, τους είχε αφήσει στον Αττικό Ζωολογικό Κήπο, όμως πλέον έχει αλλάξει γνώμη και σκοπεύει να τους εμπιστευτεί στον Ιππικό Όμιλο Κουβαρά, έναν μεγάλο ζωολογικό χώρο που γνωρίζει καλά.
«Όταν φεύγουμε, τα πράγματα που αγαπάμε πρέπει να έχουν φροντιστές. Είναι μια πράξη ευθύνης προς αυτά που μας συντροφεύουν», σημείωσε ο ηθοποιός.
Οι οκτώ παπαγάλοι του αποτελούν μια ζωντανή πηγή χαράς και συντροφιάς για τον Σπύρο Μπιμπίλα, που δεν κρύβει την ευαισθησία και το βαθύ του δέσιμο με αυτά τα όμορφα πλάσματα.
