Το πρωί της Παραμονής Χριστουγέννων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, και η σύζυγός του, Τατιάνα Παπαδοπούλου, υποδέχτηκαν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα από σύλλογο ΑμεΑ.
Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαρά και ζεστασιά, καθώς ο Σωκράτης Φάμελλος αντάλλαξε δώρα με τα μέλη του συλλόγου και τους ευχαρίστησε θερμά για την όμορφη επίσκεψη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, καθώς και άλλα στελέχη του κόμματος, ενώ η οικογενειακή παρουσία του προέδρου και της συζύγου του πρόσθεσε μια ιδιαίτερη αίσθηση γιορτής.
Στη συνέχεια, στις 1 το μεσημέρι, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος προγραμμάτισε την επίσκεψή της στα γραφεία της Κουμουνδούρου για να παραδώσει τα δικά της κάλαντα στον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας μια ακόμα γιορτινή νότα στις εορταστικές εκδηλώσεις του κόμματος.
