magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Ο Richard Orlinski ήρθε στην Αθήνα για να γνωρίσει τους συλλέκτες των έργων του!

Ο Richard Orlinski ήρθε στην Αθήνα για να γνωρίσει τους συλλέκτες των έργων του!

Ένα μοναδικό γεγονός πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Κολωνάκι. Ο κορυφαίος σύγχρονος Γάλλος καλλιτέχνης Richard Orlinski ήρθε στην Αθήνα, καθώς θέλησε να γνωρίσει τους συλλέκτες που έχουν δικά του γλυπτά έργα στη χώρα μας.

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΛΑ ΧΟΥΡΙ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ, ΤΑΤΙ ΗΛΙΑΔΟΥ – papadakispress.gr
Το event διοργάνωσε η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, η οποία έχει και την αποκλειστική συνεργασία με τον Richard Orlinski για την Ελλάδα.
Richard Orlinski, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗΣ – papadakispress.gr
Ανάμεσα στις εντυπωσιακές γλυπτές δημιουργίες του που φέρουν τον τίτλο Born Wild, τα άγρια μοναδικά ζώα του σε έντονους χρωματισμούς, ο Richard Orlinski χαμογελαστός και πολύ φιλικός, συνομίλησε με τους συλλέκτες του για τη δουλειά του και τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από αυτή.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, Richard Orlinski, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ – papadakispress.gr
Με περιβαλλοντικές ανησυχίες ο Orlinski θέλει να ευαισθητοποιήσει το κοινό στη διάσωση του πλανήτη και των άγριων ζώων, που κινδυνεύουν με εξαφάνιση: «Η τέχνη και η ομορφιά μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και τη βία σ’ ένα θετικό συναίσθημα», λέει ο ίδιος, θέλοντας να ενθαρρύνει την ελευθερία του πνεύματος, που οδηγεί στην ευτυχία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΤΤΑ, Richard Orlinski
ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, Richard Orlinski, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – papadakispress.gr
Τους συλλέκτες των έργων του Richard Orlinski υποδέχτηκαν στην γκαλερί στο Κολωνάκι, ο Βαγγέλης με τη Μαρίνα Καποπούλου μαζί με τα δύο παιδιά τους τον Γρηγόρη και τη Νίκη. Ήταν μια μοναδική βραδιά για εκείνους που έχουν κάνει μέρος της ζωής και της καθημερινότητας τους το έργο του Richard Orlinski.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιορτή του Σινεμά: Δεκάδες ταινίες με 2 ευρώ μόνο για μία μέρα

News Room A

Νέα σειρά τρόμου του Netflix μπήκε στο βιβλίο Γκίνες!

News Room A

Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα

News Room A