magdasnews.gr
People & Politics

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περιγράφει μέσα από το Νοσοκομείο πως βιώνει τον κορονοϊό

Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης χρόνια τώρα έχει αποδείξει ότι είναι δυνατός ακόμη και στα πολύ δύσκολα. Αυτή τη φορά όμως, καλείται να δώσει μία μεγάλη μάχη και να παλέψει με τον κορονοϊό, καθώς από τις 3 Νοεμβρίου βρέθηκε θετικός και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, φανερά εξαντλημένος, μας περιέγραψε πώς βιώνει μέχρι σήμερα τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

«Η αξονική που κάναμε για τους πνεύμονες βγήκε άσχημη. Έχω μία ισχυρή γρίπη και το χειρότερο είναι ότι η ασθένεια αυτή νιώθεις ότι σε παραλύει και δεν έχεις δυνάμεις για τίποτα. Νιώθω συνεχώς κομμάρες και έχω πυρετό σταθερό 37,5 με 38. Σήμερα έχω καλό οξυγόνο και ήδη περνάω τη δέκατη μέρα νοσηλείας. Όλα θα πάνε καλά όμως.”
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, επαγγελματικά άνοιξε μία νέα σελίδα στην ζωή του και στράφηκε προς το εμπόριο. Λίγο πριν ξεσπάσει η επιδημία του κορωνοϊού, άνοιξε ένα μίνι μάρκετ δίπλα σε στάση του ΟΑΣΘ και καθημερινά βρίσκεται εκεί και αγωνίζεται για να στήσει την επιχείρησή του.

Του ευχόμαστε σύντομα περαστικά και αυτή να είναι η τελευταία περιπέτεια που βιώνει στη ζωή του.

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Ιωαννίδου: Ποια είναι η viral εθελόντρια που δίνει την ψυχή της στην κατάσβεση των πυρκαγιών

News Room A

Πέθανε ο ηθοποιός Ορφέας Ζάχος

News Room A

Προεδρικό Μέγαρο: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις με έντονο τον συμβολισμό της Ελληνικής Επανάστασης

News Room A