magdasnews.gr
People & Politics

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ: Γιατρός περπάτησε πέντε ώρες στο χιόνι για να πάει στην εφημερία (video)

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ: Γιατρός περπάτησε πέντε ώρες στο χιόνι για να πάει στην εφημερία (video)

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ!

Αρκετοί ήταν οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής που αναγκάστηκαν να περπατήσουν για ώρες στο χιόνι, προκειμένου να πάνε στο πόστο τους.

Η κακοκαιρία «Ελπίς» παρέλυσε τα ΜΜΜ στην Αττική, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Έτσι, αρκετοί ήταν οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής που αναγκάστηκαν να περπατήσουν για ώρες στο χιόνι, προκειμένου να πάνε στο πόστο τους. Άλλοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητά τους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ειδικευόμενου παθολόγου, που σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στα parapolitika.gr, βγήκε μέσα στην κακοκαιρία για να πάει στην εφημερία του στον Ερυθρό Σταυρό, περπατώντας πέντε ώρες μέσα στο χιόνι.

«Βγήκαμε με τη μητέρα μου στο μπαλκόνι για να τον χαιρετήσουμε και όταν είδα το τοπίο πριν εμφανιστεί στο πλάνο ο αδερφός μου, λέω ‘πού πάει Χριστέ μου’», είπε στο MEGA ο Μάριος Μάντζος, αδερφός του γιατρού.

Ο 35χρονος γιατρός, αφού χαιρέτησε την οικογένειά του, ξεκίνησε με τα πόδια από το Νέο Ηράκλειο με προορισμό το νοσοκομείο, με την ελπίδα να μεταφερθεί με τον ηλεκτρικό.

Όταν έφτασε εκεί όμως, συνειδητοποίησε πως ήταν εκτός λειτουργίας και έτσι περπάτησε για περίπου πέντε ώρες.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω κάνει μαραθώνιο 42 χλμ. αλλά νομίζω ότι αυτό που έκανε ο αδερφός μου χθες τα ισοπεδώνει όλα. Για τον αδερφό μου δεν ήταν ηρωισμός, ήταν κάτι αυτονόητο για να βρεθεί στο νοσοκομείο, ήταν το καθήκον του», κατέληξε.

Δείτε το video από το MEGA:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέα δημόσια εμφάνιση σε θεατρική παράσταση

News Room A

Δύσκολες ώρες για το Δημήτρη Κοντομηνά: Kαταστράφηκε το σπίτι του από τις πύρινες φλόγες στη Βαρυμπόμπη

News Room A

Λευτέρης Πετρούνιας: “Έδωσα και τη ψυχή μου πάνω στους κρίκους” (video)

News Room A