25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Ο όλος νόημα διάλογος Μητσοτάκη με τους δημοσιογράφους στη δεξίωση για τα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας – Τι τους είπε

Διάλογο με τους δημοσιογράφους είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, στο περιθώριο της δεξίωσης για τα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Στον διάλογό τους αναφέρθηκε στις διαβουλεύσεις με τις Βρυξέλλες για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινάνε την Παρακευσή στο Παρίσι.

«Η χώρα θα έχει έναν Επίτροπο και το προνόμιο της επιλογής Επιτρόπου ανήκει αποκλειστικά στη χώρα μας» είπε ο κ. Μητσοτάκης για τις διαβουλεύσεις που είναι σε εξέλιξη με τις Βρυξέλλες και ανέφερε ότι η Αθήνα θα προτείνει ένα πρόσωπο. «Δεν ξέρουμε ακόμα το χαρτοφυλάκιο» συμπλήρωσε.

Ο πρωθυπουργός που θα μεταβεί στο Παρίσι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων εκτίμησε ότι η ελληνική παρουσία θα είναι επιτυχημένη. «Νομίζω ότι θα πάμε καλά» είπε αναφερόμενος στο τέννις, το πόλο γυναικών αλλά και τους κρίκους.

Μιλώντας με τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά στον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην τουρκική πρόκληση για την Κάσο λέγοντας «μας ταλαιπώρησαν λίγο οι φίλοι μας (σ.σ. εννοώντας προφανώς τους Τούρκους), αλλά τελικά όλα καλά».

Related posts

Χατζηδάκης: Μείωση Άμεσων Φόρων και Στήριξη της Μεσαίας Τάξης στη ΔΕΘ

Magdas News

Οι προηγούμενες φορές που η Βουλή έγινε… ροντέο – Η πρώτη φορά ήταν το 1993

Magdas News

Γιώργος Βάλλης για το yachting: “Τα σκάφη είναι η τόνωση όλων των ελληνικών νησιών-Φέτος θα είναι καλύτερη χρονιά από πέρσι”

Magdas News