magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ο οίκος CH Carolina Herrera υποδέχεται το καλοκαίρι με ζωηρές αποχρώσεις

Ο οίκος CH Carolina Herrera υποδέχεται το καλοκαίρι με ζωηρές αποχρώσεις

Με ακόμη πιο φωτεινή και χαρούμενη διάθεση, που αποτυπώνεται πάνω σε κάθε δημιουργία, ο οίκος CH Carolina Herrera υποδέχεται το καλοκαίρι και σας περιμένει να ανακαλύψετε την Summer 2022 Collection στην CH Carolina Herrera Boutique, στον πρώτο όροφο του Golden Hall. 

Στη νέα καλοκαιρινή συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera, πρωταγωνιστούν αέρινα ρούχα με ελαφριές υφές, όπως μετάξι και βαμβάκι με σατέν φινιρίσματα, που αντανακλούν το φως και αναδεικνύουν μια έντονη χρωματική παλέτα που κινείται ανάμεσα στο πράσινο emerald, το πράσινο lime, το φούξια, το μπλε και το απαλό ροζ. Διαφορετικοί χρωματικοί τόνοι ενώνονται ή εμφανίζονται ως μέρος εντυπωσιακών φλοράλ και γεωμετρικών prints, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας που προσθέτουν μια casual πινελιά σε κάθε outfit. 

Κοσμήματα από raffia ή φίλντισι τονίζουν τις εμφανίσεις, ενώ τα flat σανδάλια που δένονται μέχρι το γόνατο, δημιουργούν ένα τολμηρό look που ολοκληρώνεται με τις νέες καλοκαιρινές τσάντες του οίκου. Η τσάντα Capazo ξεχωρίζει για τις αντιθέσεις και τα κεντήματα της, ενώ η τσάντα Duchess παρουσιάζεται σε μία πιο καλοκαιρινή εκδοχή, από πλεκτά φύκια. 

CH Carolina Herrera Athens Boutique (Golden Hall, 1ος όροφος): Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 15123 

Σχετικές αναρτήσεις

«Ο γιος μου δεν είναι υποχρεωμένος να μοιράζεται»: Η αμφιλεγόμενη στάση μιας μαμάς

News Room

7 τρόποι να κάνει κάθε κοπέλα τη διαδικασία του αυνανισμού ακόμα πιο απολαυστική!

News Room

Κάν’το όπως η Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε το animal print με τον καλύτερο τρόπο!

News Room A