magdasnews.gr
People & Politics

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στον Τάκη Χατζή: Υπήρξαν και υπάρχουν ακόμα κάποιες ισοπεδωτικές κριτικές. Όλα θα πάνε καλά με το εμβόλιο

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στον Τάκη Χατζή: Υπήρξαν και υπάρχουν ακόμα κάποιες ισοπεδωτικές κριτικές. Όλα θα πάνε καλά με το εμβόλιο

Στο πρώτο “Direct” της χρονιάς και τον Τάκη Χατζή, παραχώρησε συνέντευξη ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις κριτικές που έχει δεχθεί, το “αρχηγείο” της Πολιτικής Προστασίας, τον κορωνοϊό, τα μέτρα, αλλά και την πορεία του εμβολίου στην Ευρώπη.

“Είμαστε στην αρχή του τέλους μιας προσπάθειας. Ο κόσμος έξω ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις κι όλοι έχουν κοπιάσει. Εδώ στην Ελλάδα αντιστεκόμαστε ακόμα, παλεύουμε ακόμα. Είναι σκληρή η προσπάθεια, και νομίζω ότι ακριβώς επειδή η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων με έναν εξαιρετικό, υποδειγματικό τρόπο με επιμονή και υπομονή τηρεί τα μέτρα, έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα”, τόνισε ο Υφυπουργός.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Alpha τόνισε ότι είναι σημαντικό να μείνουμε προσεκτικοί: “Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός διαστήματος που θα μας οδηγήσει σε λύση είναι να παραμείνουμε προσεκτικοί. Αντιλαμβανόμαστε όλοι την κόπωση που υπάρχει όμως το πολύ σημαντικό είναι ότι επιτέλους υπάρχει ελπίδα και πρέπει να εξασφαλίσουμε τους επόμενους μήνες ότι θα τηρήσουμε τα μέτρα έτσι ώστε να προασπίσουμε τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπάμε και να μπορέσουμε να θρηνήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες”.

Όσον αφορά την κριτική που έχει δεχθεί ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι “η κριτική και η καλόπιστη κριτική μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι και να διορθώνουμε λάθη και έχει αξία για όσους ασχολούμαστε με τα κοινά να προσπαθούμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να διορθώνουμε λάθη. Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει να μάθουμε στην κριτική. Αγαπάω τη δουλειά μου κι αγαπάω την ευθύνη”. Επίσης ο Υφυπουργός τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι σοβαρός στη δουλειά του, να φέρνει αποτέλεσμα και να είναι χρήσιμος. “Υπήρξαν και υπάρχουν ακόμα κάποιες ισοπεδωτικές κριτικές οι οποίες εμπλέκουν και την οικογένειά μου το οποίο είναι στο όριο της χυδαιότητας αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ μαζί με όλους τους υπόλοιπους που έχουμε αναλάβει αυτή τη δουλειά να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί”, σημείωσε, ενώ προσέθεσε ότι δεν τον ενοχλεί το χιούμορ, αντιθέτως το αγαπά και προσπαθεί να το ενθαρρύνει.

“Όλα θα πάνε καλά με το εμβόλιο”, ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς τονίζοντας παράλληλα: “Το θέμα δεν είναι να αναπτύξουμε δομές όταν δεν έχουμε τον αριθμό των εμβολίων το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι όταν τα εμβόλια έρθουν, να μπορέσουμε σε χρόνο άμεσο να τα κάνουμε στον πληθυσμό. Είμαστε έτοιμοι και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει”.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Στο Φανάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Κυριακή της Ορθοδοξίας

News Room A

Δημήτρης Παπανικολάου: Πως είναι να ζεις με σύνδρομο Asperger και πως το διαχειρίζεται η σύζυγός του

News Room A

Η Γιάννα Αγγελοπούλου και τα τσίπουρα σε πλαστικό τραπεζάκι

News Room A