magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Ο Μπραντ Πιτ επιστρέφει στα ελληνικά σινεμά – Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Αυτές είναι οι ταινίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους, την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

O Μπραντ Πιτ επιστρέφει επιτέλους και στα ελληνικά σινεμά, για πρώτη φορά μετά το «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» που του έδωσε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, με την καταιγιστική ταινία δράσης Bullet Train.

Από τις τρεις νέες πρεμιέρες, ξεχωρίζει επίσης το συμπρωταγωνιστικό δίδυμο των Ισπανών, Πενέλοπε Κρουζ και Αντόνιο Μπαντέρας στην κομεντί Επίσημη Συμμετοχή.

Οι σινεφίλ μπορούν να ρίξουν μια ματιά στις δύο επανεκδόσεις της εβδομάδας, Ατλάντικ Σίτι (1980) και Το μαγαζάκι της κεντρικής οδού (1965).

Bullet Train

Ένα παραληρηματικό θρίλερ δράσης από τον σκηνοθέτη της ταινίας Deadpool 2, Ντέιβιντ Λιτς, το Bullet Train αποτελεί το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς.

Με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ και μια εκλεκτή παρέα από επίλεκτους δολοφόνους -όλοι με συσχετιζόμενους αλλά και αντικρουόμενους στόχους- σε μια βόλτα υψηλών ταχυτήτων με φόντο τη μοντέρνα Ιαπωνία. To φιλμ βασίζεται στο ιαπωνικό best-seller του Κοτάρο Ισάκο, με τίτλο Maria Beetle.

Στην ταινία Bullet Train, ο Μπραντ Πιτ υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Σάντρα Μπούλοκ, Τζόι Κινγκ, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Μπράιαν Ταϊριί Χένρι, Άντριου Κότζι, Χιρογιούκι Σανάντα, Μάικλ Σάνον, Μπενίτο Α. Μαρτίνεζ Οκάσιο.

Επίσημη Συμμετοχή (Official competition)

Ένας δισεκατομμυριούχος αποφασίζει παρορμητικά να γίνει ο παραγωγός μιας εμβληματικής ταινίας και απαιτεί να έχει τους καλύτερους συντελεστές. Καταρχάς προσλαμβάνεται η αναγνωρισμένη σκηνοθέτις Lola Cuevas για να ηγηθεί του φιλόδοξου εγχειρήματος. Έπειτα το all-star cast ολοκληρώνουν δυο κορυφαίοι ηθοποιοί με μεγάλα ταλέντα και ακόμα μεγαλύτερα «εγώ»: ο καρδιοκατακτητής από το Hollywood Félix Rivero και ο ριζοσπαστικός θεατρικός πρωταγωνιστής Iván Torres. Και οι δύο είναι θρύλοι αλλά όχι ακριβώς οι καλύτεροι φίλοι. Μέσα από μια σειρά εκκεντρικές δοκιμασίες που θέτει η Lola, θα πρέπει ο Félix kai o Iván να αντιμετωπίσουν όχι μόνο ο ένας τον άλλο, αλλά και την ίδια τους την φήμη. Ποιος θα καταφέρει να παραμείνει όταν τελικά η κάμερα θα ξεκινήσει αν γράφει;

Διακοπές με την οικογένεια (Easter Sunday)

Ένας άντρας (Τζόι Κόι) επιστρέφει σπίτι για μια πασχαλινή γιορτή μαζί με την οικογένεια του, σε μια ταινία βασισμένη στις προσωπικές εμπειρίες του Τζόι Κόι από την stand-up κωμωδία.

Πηγή

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Το Snowpiercer έρχεται για τρίτη σεζόν στο Netflix – Δείτε το πρώτο teaser (video)

News Room A

Scream: Ευχάριστα νέα για τους fans της σειράς ταινιών – Νωρίτερα θα έρθει η 6η ταινία – Πότε θα προβληθεί στην Ελλάδα;

News Room M

Επιτυχία σημείωσαν οι εκθέσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας Ρέντη

Newsroom E