magdasnews.gr
People & Politics

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποδεικνύει με έγγραφα τη σύλληψη της Ε. Αυλωνίτου ενώ η ίδια το διαψεύδει

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποδεικνύει με έγγραφα τη σύλληψη της Ε. Αυλωνίτου ενώ η ίδια το διαψεύδει

Θα μας απασχολεί για καιρό από ότι φαίνεται το περιστατικό που συνέβη στο studio του ΕΨΙΛΟΝ μεταξύ της Ελένης Αυλωνίτου και του Μένιου Φουρθιώτη.

Χθες, η κυρία Αυλωνίτου έβγαλε ανακοίνωση, διαψεύδοντας τα όσα κυκλοφόρησαν για τη σύλληψής της, μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την αναρτημένη «είδηση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν σύλληψης μου μετά από μήνυση, που υπέβαλε εναντίον μου ο κ. Φουρθιώτης σας γνωρίζω τα εξής:

Όταν ενημερώθηκα από το ΑΤ Χαλανδρίου ότι κατετέθη μήνυση εναντίον μου από τον κ. Φουρθιώτη μετέβην αυτοβούλως στο ΑΤ Χαλανδρίου, με το αυτοκίνητό μου, χωρίς καμία συνοδεία αστυνομικού ή δικηγόρου για να παραλάβω τη μήνυση. Παρέλαβα τη μήνυση και γύρισα σπίτι μου χωρίς κανένας να με ενοχλήσει τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρησή μου από το ΑΤ Χαλανδρίου. Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου εφόσον συνεχιστεί η μετάδοση ψευδών ειδήσεων για το συγκεκριμένο θέμα. Με τον κ. Φουρθιώτη η συνέχεια στα δικαστήρια.”

Όμως η αλήθεια και τα έγγραφα της Αστυνομίας, δυστυχώς για την κυρία Αυλωνίτου, αποδεικνύουν πως κάποιος, ίσως, δεν λέει ψέμματα, αλλά μάλλον, κρύβει την αλήθεια. Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, με την νομική εκπροσώπηση των πληρεξούσιων δικηγόρων του κ. Θέμη Σοφό και κ. Δημήτριο Ράπτη, μέσα από μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ, ρίχνουν φως στην υπόθεση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του κυρίου Φουρθιώτη:

 

Η ανακοίνωση του Μένιου Φουρθιώτη
Η ανακοίνωση του Μένιου Φουρθιώτη

 

Δείτε εδώ το έγγραφο της Αστυνομίας που αποδεικνύει την ώρα που έγινε η σύλληψη της κυρίας Αυλωνίτο, στις 14:30 στις 25/11/2020 όπου συνελήφθη από αστυνομικούς της υπηρεσίας του Α.Τ. Χαλανδρίου:

ΑΤ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΑΤ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Σχετικές αναρτήσεις

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Αγκαλιά με την Μαρία Σάκκαρη στην πρώτη τους φωτογραφία

News Room A

Νέα Αριστερά: Οι 10 πρώτοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές 2024

Newsroom

Σεμίνα Διγενή: Ευτυχώς που ξέσπασε τσουνάμι καταγγελιών για κακοποίηση!

News Room A