26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Ο Γρηγόρης Βαλτινός έμαθε για τον θάνατο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη κατά τη διάρκεια της παράστασης

Ο Γρηγόρης Βαλτινός έμαθε για τον θάνατο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη κατά τη διάρκεια της παράστασης

Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, έπειτα από προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα.

Η είδηση του θανάτου του ήρθε ως πλήγμα για τους φίλους, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους συνάδελφος είχε φύγει τόσο ξαφνικά.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, στενός φίλος του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, έμαθε τη θλιβερή είδηση ενώ βρισκόταν στη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Da», στην οποία επρόκειτο να παρακολουθήσει. Ο ηθοποιός, εμφανώς συντετριμμένος, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μοιράστηκε την αδυναμία του να συνειδητοποιήσει την τραγωδία. «Ήταν τόσο ξαφνικό, δεν το ‘χω συνειδητοποιήσει ακόμα. Με τον Ιάσονα συνεργαστήκαμε και σε αυτή την παράσταση, στο πρόγραμμα της παράστασης», ανέφερε, εκφράζοντας την αμηχανία του μπροστά στην ξαφνική απώλεια.

Το συναίσθημα της απώλειας ήταν διάχυτο και η συναισθηματική φόρτιση αποτυπωνόταν στις δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλτινού. «Ειλικρινά, το έμαθα κατά τη διάρκεια της παράστασης και ακόμα δεν έχω κάτσει ήσυχα να το συνειδητοποιήσω… τρομερά απρόσμενο», κατέληξε με σπασμένη φωνή, αδυνατώντας να πιστέψει την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης υπήρξε μια ξεχωριστή μορφή στον καλλιτεχνικό χώρο, με τη δουλειά του να έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στη θεατρική σκηνή και την τηλεόραση. Η συνεργασία του με σημαντικούς καλλιτέχνες και η ειλικρινής προσφορά του στον χώρο ήταν χαρακτηριστικά που τον καθιστούσαν αγαπητό και σεβαστό από όλους όσοι τον γνώριζαν. Η είδηση του θανάτου του ήρθε ως ένα σοκ που δύσκολα μπορεί κανείς να επεξεργαστεί, και η θλίψη για την απώλεια του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη αναμένεται να συνοδεύει τον καλλιτεχνικό χώρο για πολύ καιρό ακόμα.

Related posts

Σίσσυ Χρηστίδου: “Είμαι παθούσα, χρησιμοποίησαν δικό μου τέτοιο έγγραφο χωρίς τη δική μου συναίνεση”

Magdas News

Τηλεθέαση: Με ποια πρωινή εκπομπή “ξύπνησαν” οι τηλεθεατές το πρωί της Τρίτης

Magdas News

“Λύγισε” ο Χρήστος Χούπας στον αέρα του MEGA: “Στο Κουλούρι ήρθα κατάφατσα με τη φρίκη”

Magdas News