Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για πρώτη φορά on camera για τη σύντροφό του, Αναστασία Μαγαλιού, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day».
Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού στο άλμα επί κοντώ, που πρόσφατα έκλεισε τα 25 του χρόνια, αναφέρθηκε στην απότομη αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μετά την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, επισημαίνοντας πως προσπαθεί να τη διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα.
Αναφορικά με την απότομη δημοσιότητα, δήλωσε: «Είναι κάτι που προσπαθώ να διαχειριστώ. Εγώ κάνω αυτό που αγαπάω και θα συνεχίσω με αφοσίωση και ταπεινότητα». Όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο που η σύντροφός του χειρίζεται όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του τον τελευταίο καιρό, ο Καραλής ανέφερε: «Η σχέση μου είναι το “κοντάρι” μου και το διαχειρίζεται μια χαρά. Σπάει μερικές φορές, αλλά όλα καλά».
Ανέφερε επίσης τη στιγμή που αποφάσισε να μιλήσει για το bullying που είχε βιώσει κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν εύκολο να το μοιραστεί, αλλά το έκανε γιατί είναι συναισθηματικός άνθρωπος και ήθελε να δείξει στον κόσμο ότι παρά τις δυσκολίες, με σκληρή δουλειά και πίστη στον εαυτό μας μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.
Σημειώνεται ότι ο Εμμανουήλ Καραλής είναι σε σχέση τα τελευταία 6 χρόνια με την Αναστασία Μαγαλιού, η οποία είναι ψυχολόγος και έχει ασχοληθεί με τον στίβο στο παρελθόν.
