magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Ο Dr. Ιωάννης Χατζηστεφάνου μιλαέι για τις αισθητικές παρεμβάσεις με υαλουρονικό οξύ στη μύτη και τα χείλη

Ο Dr. Ιωάννης Χατζηστεφάνου μιλαέι για τις αισθητικές παρεμβάσεις με υαλουρονικό οξύ στη μύτη και τα χείλια

Από την αρχαιότητα η αισθητική και η συμμετρία του προσώπου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομορφιάς ενός ατόμου. Τα χείλη και η μύτη είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την εμφάνιση.

Ο Dr. Ιωάννης Χατζηστεφάνου MD, PhD, aFACS επισημαίνει πως : “Τα σαρκώδη χείλη με έντονο περίγραμμα και μια καλοσχηματισμένη μύτη προσφέρουν μια πιο ελκυστική αλλά και νεανική εμφάνιση. Ο στόχος αυτός μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με τη χρήση ενέσιμης θεραπείας με υαλουρονικό οξύ και το άτομο να αποκτήσει εύκολα και άμεσα ¨γεμάτα¨ και καλοσχηματισμένα χείλη καθώς και μία μύτη χωρίς ασυμμετρίες.

Για τέλεια χείλη είναι απαραίτητη όχι μόνο η αύξηση του όγκου αλλά και η ενίσχυση του φυσικού περιγράμματος καθώς και η διαχείριση της περιστοματικής περιοχής. Με το συνδυασμό όλων των παραπάνω είναι δυνατό να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα το οποίο να είναι ελκυστικό αλλά και φυσικό. Η εφαρμογή των fillers υαλουρονικού οξέος στα χείλη είναι μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική (τοποθέτηση με μικρές βελόνες) η οποία διαρκεί λίγα λεπτά, είναι ανώδυνη και έχει άμεσο αποτέλεσμα. Η διάρκεια του αποτελέσματος φθάνει μέχρι και του 18 μήνες.”

Ο Dr. Ιωάννης Χατζηστεφάνου μιλαέι για τις αισθητικές παρεμβάσεις
Ο Dr. Ιωάννης Χατζηστεφάνου

Η Μαρία Α. Τσιστίκα MD  μας εξηγεί: “Για την περιοχή της μύτης τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται η τεχνική της αναίμακτης ρινοπλαστικής. Είναι μια ελάχιστα παρεμβατική μέθοδος η οποία γίνεται με την έγχυση υαλουρονικού οξέος στην περιοχή με μικρές βελόνες. Ο πόνος είναι ελάχιστος και ελεγχόμενος με τοπικά αναισθητικά. Πολλοί άνθρωποι που δεν επιθυμούν ή φοβούνται να υποβληθούν σε μια χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση της μύτης του (ρινοπλαστική) οδηγούνται σε αυτή την τεχνική.

Η αποθεραπεία είναι ίδια με εκείνη για τα χείλη. Η εφαρμογή διαρκεί 10-15’ και τα αποτελέσματα είναι! Η αναίμακτη ρινοπλαστική ενδείκνυται για μύτες οι οποίες παρουσιάζουν ασσυμετρίες κατά μήκος της γέφυρας. Το αποτέλεσμα διαρκεί αρκετούς μήνες. Η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μια πολύ καλή επιλογή για ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους, και που έχουν ένα γεμάτο πρόγραμμα καθώς από την ίδια κιόλας ημέρα μπορούν να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους.”

 

 

             

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό απολυμαντικό δέρματος

News Room A

Εμβολιασμός: Το εμβόλιο προστατεύει την εγκυμονούσα περισσότερο από τη φυσική μόλυνση

News Room A

Ρόδι: Γνωρίστε και ευεργετηθείτε από τη διατροφική του… καλοτυχία

News Room