26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ο Απόστολος Λύτρας για πρώτη φορά μιλάει μαζί με την 19χρονη κόρη του: “Σπουδάζει νομική και είναι κάθε μέρα στο γραφείο μου”

Ο Απόστολος Λύτρας για πρώτη φορά μιλάει μαζί με την 19χρονη κόρη του: "Σπουδάζει νομική και είναι κάθε μέρα στο γραφείο μου"

Ο Απόστολος Λύτρας και η 19χρονη κόρη του, Εύα, μίλησαν για πρώτη φορά δημόσια μαζί, αποκαλύπτοντας τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Η Εύα, η οποία σπουδάζει νομικά, βρίσκεται καθημερινά στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της, ο οποίος με περηφάνια τόνισε: «Η κόρη μου είναι στο γραφείο καθημερινά, σπουδάζει Νομική και θα ξεκινήσει το τρίτο έτος. Η μικρή μου κόρη, επίσης, είναι στο πρώτο έτος της Νομικής».

Η 19χρονη Εύα αναφέρθηκε και στα σχέδιά της για τις γιορτές, λέγοντας: «Θα περάσω τον χρόνο μου με τον πατέρα μου και μετά θα κανονίσω κάτι με τους φίλους μου».

Related posts

Νάντια Μπουλέ: Η τρυφερή στιγμή με τη μικρή Σεμέλη δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Magdas News

Τηλεοπτική πρωτιά για Alpha και Mega – Μάχη μέχρι τέλους σε όλες τις ζώνες

Magdas News

Συγκινημένη η Παρθένα Χοροζίδου: «Έχω ζήσει οικογένειες σε αυτή τη δουλειά… Αυτό το δέσιμο μοναδικό»

ChrisTsiora