Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο «Πρωινό» λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, όπως του τις μετέφερε ο Αντώνης Ρέμος.
Ο γνωστός τραγουδιστής, που επισκέφθηκε την ερμηνεύτρια στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα, ενημέρωσε τον Γιώργο Λιάγκα για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία είχε περάσει δύσκολες στιγμές.
«Στην αρχή η Μαρινέλλα είχε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον, όμως στη συνέχεια το αιμάτωμα μεγάλωσε και μπήκε σε μια πιο δύσκολη φάση. Παρά την κατάστασή της, συνεχίζει καθημερινά φυσικοθεραπείες. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά, κυρίως λόγω της ηλικίας της και της σοβαρότητας της κατάστασης», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Ωστόσο, ο Αντώνης Ρέμος, όπως μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, του είπε ότι όταν την επισκέφθηκε, τη βρήκε «πολύ όμορφη» και τα πράγματα τις τελευταίες 10-15 μέρες έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της υγείας της, αν και τόνισε ότι η Μαρινέλλα δεν αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο τις γιορτές. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει πλέον αισιοδοξία καθώς η κατάστασή της έχει βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες.
