26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε άρον άρον από το Buongiorno για το συλλαλητήριο: “Δεν κρατιέμαι”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε άρον άρον από το Buongiorno για το συλλαλητήριο: "Δεν κρατιέμαι"

Το πρωί της Παρασκευής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, γνωστός για τη συνέπεια του στις υποσχέσεις που δίνει, απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι παραμένει πιστός στις αρχές του, συμμετέχοντας ενεργά στο συλλαλητήριο για την τραγωδία των Τεμπών, παρά τις απαιτήσεις της τηλεοπτικής του εκπομπής. Το γεγονός ότι, παρά την εκπομπή του, δεν ήθελε να απουσιάσει από αυτή τη σημαντική στιγμή, μαρτυρά τη δέσμευσή του να στηρίζει κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που τον αφορούν.

Μόλις το ρολόι έδειξε 11, ο παρουσιαστής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το στούντιο και να κατευθυνθεί προς την «καρδιά» της διαδήλωσης, ακριβώς όπως είχε υποσχεθεί στους τηλεθεατές του. «Επειδή πριν από μια εβδομάδα είχα δηλώσει ότι δεν θα έρθω σήμερα, γιατί θα κατέβω στη διαδήλωση για τα Τέμπη, ακριβώς επειδή θα τελειώσουμε στις 11, έχω παραγγείλει μια μοτοσικλέτα για να είμαι εκεί», δήλωσε, αποδεικνύοντας ότι η δέσμευσή του να συμμετάσχει δεν ήταν απλώς λόγια, αλλά πράξη.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της στιγμής και τη συναισθηματική φόρτιση του κόσμου γύρω του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα της εκπομπής του και ιδιαίτερα τη Φαίη Σκορδά για την υποστήριξή της. «Φαίη μου, πριν συνεχίσετε, επειδή δεν κρατιέμαι… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Να ‘σαι καλά, Αναστασία μου, θα τα πούμε εμείς. Σύντροφοι, συναγωνιστές και φίλοι ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι μέχρι τις 11.15, να προλάβω και γω», είπε, εκφράζοντας τη βαθιά του εκτίμηση για την κατανόηση και την υποστήριξη που του παρείχαν για να ανταποκριθεί στην προσωπική του δέσμευση.

Η αποχώρησή του από το στούντιο της πρωινής εκπομπής ήταν γεμάτη συναισθηματική φόρτιση, με τον παρουσιαστή να προσθέτει με χιούμορ: «Να μην πάρω λίγο από άρωμα, να έχω συμμετοχή. Φιλάκια», πριν φύγει βιαστικά για να προλάβει να συμμετάσχει στην πολύ σημαντική διαδήλωση. Με την κίνησή του αυτή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απέδειξε ότι, παρά την επαγγελματική του ζωή, η κοινωνική συνείδηση και η ανάγκη να στηρίξει τα αιτήματα του κόσμου παραμένουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων του.

Related posts

Κόλαφος ο Παπανώτας για τον Μουτσινά: “Έκανε τα πάντα για να βγει μπροστά και τώρα λέει να μην τον παίζουμε”

Magdas News

Τηλεθέαση από…. νωρίς! Με ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα ξύπνησαν οι τηλεθεατές χθες το πρωί;

Magdas News

Σίσσυ Χρηστίδου για Φαίη Σκορδά: “Ήταν στοχευμένη η μπηχτή της”

Magdas News