magdasnews.gr
People & Politics

Ο 10χρονος Χρήστος από το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι μίλησε με συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο 10χρονος Χρήστος από το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι μίλησε με συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο 10χρονος Χρήστος από το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι είχε επικοινωνία με συμβούλους του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ποια ήταν η απάντηση του μικρού στην ερώτηση «τι θέλεις;».

Όταν ο μικρός Χρήστος Ξανθός έγραφε – μέσα στον οικίσκο που είναι πλέον το σπίτι του, μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Αρκαλοχώρι – το περίφημο γράμμα στον Άγιο Βασίλη με το οποίο ζητούσε μια λύρα, σίγουρα δεν φανταζόταν ότι λίγες ημέρες αργότερα θα μιλούσε με συνεργάτες του ίδιου του Πρωθυπουργού!

Η ιστορία του, μέσα από το Cretalive, όχι μόνο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αλλά κινητοποίησε και το Μέγαρο Μαξίμου.

Με πρωτοβουλία του ΓΓ του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, υπήρξε επικοινωνία με την οικογένεια και ήδη ετοιμάζεται ένα πακέτο με παραλήπτη τον Χρήστο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο Cretalive η μητέρα του 10χρονου, ζήτησαν να μιλήσουν με τον ίδιο τον μικρό μαθητή, ο οποίος στην ερώτηση τι να περιλαμβάνει το πακέτο, απάντησε «ό,τι θέλετε εσείς»!

Για μια ακόμα φορά η μητέρα του Χρήστου, τονίζει ότι η οικογένεια δεν βρίσκει λόγια να εκφράσει τα συναισθήματά της, για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης που έχει δεχτεί τα τελευταία 24ωρα από ανθρώπους που θέλουν να τους στηρίξουν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιθυμία του 10χρονου μαθητή, συγκίνησε ακόμα και Κρήτες ομογενείς, οι οποίοι με μηνύματα εκφράζουν την πρόθεσή τους να χαρίσουν μια νέα λύρα στον Χρήστο ώστε να συνεχίσει τα μαθήματα μουσικής που έκανε πριν το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες ημέρες, ο Χρήστος θα βρεθεί με ένα περίσσευμα αγάπης, για να μπει με αισιοδοξία στη νέα χρονιά.

Σχετικές αναρτήσεις

Το συγκινητικό και γεμάτο ελπίδα μήνυμα του Παναγιώτη-Ραφαήλ για τα Χριστούγεννα (video)

News Room A

Βούηξαν οι Βρυξέλλες με το party στο κέντρο της πόλης με διπλωμάτες και ευρωβουλευτή

News Room A

Για 3η συνεχόμενη θητεία ο Γιάννης Κωνσταντάτος πρόεδρος του ΣΠΑΥ

News Room G