magdasnews.gr
People & Politics

Τελ Αβίβ: Νύχτα τρόμου για τη ορχήστρα του Νίκου Βέρτη – Πήγε σε καταφύγιο για να σωθεί – Ακυρώνονται οι συναυλίες του (video)

Τελ Αβίβ: Νύχτα τρόμου για τη ορχήστρα του Νίκου Βέρτη - Πήγε σε καταφύγιο για να σωθεί - Ακυρώνονται οι συναυλίες του (video)

Ο Νίκος Βέρτης είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που θα τραγουδούσε μπροστά στο Ισραηλινό κοινό, προκειμένου να εγκαινιάσει την έναρξη των εκδηλώσεων στη χώρα μετά τη λήξη της καραντίνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena, όπου θα γίνει η πρώτη διεθνής συναυλία από τότε που ο κορονοϊός διέκοψε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ομάδας του”.

O ερμηνευτής θα μπορούσε να πει κανείς πως έχει δημιουργήσει το δικό του Fan Club στην χώρα, αφού είναι πολύ αγαπητός στο Ισραηλινό κοινό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες τη χώρας.

Δείτε το poster της συναυλίας του Νίκου Βέρτη που πλέον ακυρώθηκε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)

Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στο Τελ Αβίβ από χθες, ενώ σήμερα έφτασε με την πτήση και η ορχήστρα του. Ένας από τους μουσικούς του Νίκου Βέρτη, ο Μάνος Επιτροπάκης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, τις σκηνές αγωνίας και τρόμου που έζησαν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όταν δέχθηκαν επίθεση με ρουκέτες από Παλαιστίνιους.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικός έγραψε: “Μόλις βγήκαμε από τα καταφύγια του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ όπου ειμασταν κλεισμένοι πάνω από μια ώρα! ! Είμαστε όλοι σωοι και ασφαλείς! Αλλά αυτό που ζήσαμε δεν έχει προηγούμενο! Σειρήνες να χτυπάνε κι εμείς μαζί με εκατοντάδες επιβάτες να τρέχουμε με τις βαλίτσες και τα όργανα στα χέρια έχοντας μόλις κάνει PCR test!. Εγώ προσωπικά, με βαλίτσα, τσάντα πλάτης, τσέλο, και μια Go Pro στα χέρια! Έχω τραβήξει τα πάντα σε βίντεο! Θα τα ανεβάσω στο κανάλι μου στο YouTube μόλις πάμε στο ξενοδοχείο! Κάντε εγγραφή και πατήστε το καμπανάκι! Για συναυλία ήρθα, πολεμικός ανταποκριτής έγινα!”.

Δείτε το Facebook Post:

Μόλις βγήκαμε από τα καταφύγια του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ όπου ειμασταν κλεισμένοι πάνω από μια ώρα! ! Είμαστε όλοι…

Δημοσιεύτηκε από Manos Epitropakis στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

 

Όμως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν αρκέστηκε μόνο σε απλό post στο Facebook και ανέβασε ένα video στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, μέσα από το οποίο περιγράφει τις σκηνές τρόμου που έζησαν.

Δείτε το video:

Λίγο αργότερα, ο συνεργάτης του Νίκου Βέρτη δημοσίευσε και ένα ακόμη video από τη στιγμή των βομβαρδισμών:

Σχετικές αναρτήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος

News Room A

Οι ανεπανάληπτες επιτυχίες που “ακολούθησαν” τον Τόλη Βοσκόπουλο κατά τη διάρκεια της ζωής του

News Room A

Πρίγκιπας Χάρι: “Ήμουν 20 ετών και σκεφτόμουν, δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ” (βίντεο)

News Room A