magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

«Ντύστε» τις πιο όμορφες στιγμές σας με τις μοναδικές δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας, Όλγας Καραβερβέρη

«Ντύστε» τις πιο όμορφες στιγμές σας με τις μοναδικές δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Όλγας Καραβερβέρη

Η Όλγα Καραβερβέρη, η σχεδιάστρια μόδας που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της, με 30 και πλέον χρόνια παρουσίας στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, καθώς και στο χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής, γεμάτη δημιουργικότητα, φρέσκες ιδέες και μοναδικές προτάσεις για κάθε γυναίκα που αγαπά τη κομψότητα, μας ταξιδεύει για μία ακόμα σεζόν στον δικό της κόσμο, των ζωηρών μοτίβων, των έντονων χρωμάτων, και των χαρακτηριστικών της prints, με τη νέα της συλλογή ”Elysian”. 

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Όλγας Καραβερβέρη χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, ιδιαίτερους συνδυασμούς και σχεδιαστικά κομμάτια. Μια συλλογή με χαρακτήρα και προσωπικότητα που παρά τα έντονα χρώματα και τις αντιθέσεις, τα κομμάτια παραμένουν διαχρονικά και διηγούνται τη δική τους ιστορία. 

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας θέλοντας να δώσει έμφαση στο καλό ρούχο που μας συνοδεύει, ειδικά το καλοκαίρι σε όλα τα επίσημα καλέσματα, γάμους, βαπτίσεις έχει επενδύσει στα φινετσάτα σχέδια αλλά και στις tailor made δημιουργίες. 

Δημιουργίες που αγκαλιάζουν το σώμα, αναδεικνύουν τον δυναμισμό και την θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας, που πιστεύει ότι το στυλ είναι συστατικό της προσωπικότητάς της.

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού στο atelier της σχεδιάστριας Όλγας Καραβερβέρη, που βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 28, στο Κολωνάκι.

Σχετικές αναρτήσεις

Υφασμάτινη μάσκα: Γιατρός δίνει συμβουλές για το πλύσιμο -Πώς θα απομακρύνετε αποτελεσματικά τα μικρόβια

News Room

Αυτή η γυναίκα έχει το τελειότερο σώμα στον κόσμο σύμφωνα με τους επιστήμονες! Συμφωνείτε; [Εικόνες]

News Room

Φιλιά…Φιλιά…Φιλιά | Η Πιο Διαδεδομένη Άσκηση Της Face Yoga Που Δεν Θα Ξεχάσεις Ποτέ

News Room