magdasnews.gr
People & Politics

Νοσηλεύεται ακόμη, ο εφοπλιστής Ιωάννης Αγγελικούσης

Νοσηλεύεται ακόμη, ο εφοπλιστής Ιωάννης Αγγελικούσης

Ο εφοπλιστής, Ιωάννης Αγγελικούσης, πρόεδρος της Angelicoussis Shipping Group Ltd, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε καταστολή, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών από τις 20 Μαρτίου.

Ο όμιλος, ένας από τους μεγαλύτερους στο χώρο της ναυτιλίας, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, ευχαριστώντας για τις ευχές ανάρρωσης. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Ο κ. Ιωάννης Αγγελικούσης, Πρόεδρος του Angelicoussis Shipping Group Ltd., o οποίος ασθενεί από το πρωί του Σαββάτου, 20 Μαρτίου, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, συντηρώντας την ανησυχία της οικογενείας αλλά και των συνεργατών του σε όλο τον κόσμο. Εξακολουθεί βεβαίως να λαμβάνει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα. Αν και είναι απολύτως κατανοητό το ενδιαφέρον για την κατάσταση του Ιωάννη Αγγελικούση, παράκληση της οικογενείας του είναι να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, δεδομένου ότι κάθε σχετική δημόσια συζήτηση που στηρίζεται σε φήμες και υποθέσεις είναι ιδιαίτερα επώδυνη για τους οικείους του.
Όταν προκύψουν νέα δεδομένα θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση. Εκφράζονται επίσης θερμές ευχαριστίες προς όλους για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους». Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αγγελικούσης διανύει το 73 έτος της ηλικίας του και το όνομά του, φιγουράρει στην κορυφή της Lloyd’s List, με τις 100 προσωπικότητες που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια ναυτιλία για το 2020.

Σχετικές αναρτήσεις

“Είμαι θυμωμένος γιατί πήγε τσάμπα”: Ο ετεροθαλής αδερφός του Γιώργου Τράγκα μιλάει για τον θάνατό του

News Room A

Βασίλης Τσιάρτας για Γιάννα Αγγελοπούλου που επέλεξε τον Αντετοκούμπο: “Τραγική κυρία Γιάννα”

News Room A

Ο Γρηγόρης Πετράκος απαντά στα σχόλια του Βαγγέλη Περρή για τις εμφανίσεις του στην Πάτρα και τα εμβόλια

News Room A