magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

NOMSY: Το αγαπημένο στέκι της Γλυφάδας σε ένα λαμπερό dinner party, με γιορτινή διάθεση, για καλό σκοπό!

Στo εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων,  πραγματοποίήθηκε με μεγάλη επιτυχία ένα Christmas-Charity event στο εστιατόριο “NOMSY”, στη Γλυφάδα, προς ενίσχυση του κινήματος “Strong Me”, για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας!

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το αγαπημένο εστιατόριο συνέβαλε, συμβάλλει και θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά σε δράσεις αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων. Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, έσπευσε να δώσει το παρόν και να αγκάλιασει αυτή τη προσπάθεια. Guest Dj ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που έντυσε μουσικά την βραδιά και διασκέδασε τους εκλεκτούς καλεσμένους και όσους παρευρέθηκαν με τις μοναδικές μουσικές του επιλογές.
Το “NOMSY”, ξεκίνησε έχοντας ως αποστολή μια απόδραση από τα συνηθισμένα. Με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο (Θανάσης Κεμπάπ στο Μοναστηράκι, Αθήνα) και χρησιμοποιώντας  φαντασία δημιούργησε καινούριες προτάσεις στο χώρο εστίασης που πραγματικά εκπλήσσουν! Ο γύρος από μοσχάρι Black Angus, το κεμπάπ σε λάτιν και ανατολίτικη έκδοση είναι μερικές από τις προτάσεις που μας κέρδισαν. Σε συνδυασμό με τον πολύ όμορφο σχεδιασμό του καταστήματος, μπορούμε να πούμε ότι το concept πραγματικά πέρασε στην πράξη και δημιούργησε εναν καινούργιο χώρο.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Αγγελική Τουμπανάκη στο “Σταυρός του Νότου club”

News Room A

18 Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για το “Σπίτι του Ηθοποιού” στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού – Ποιοι παρακολούθησαν τη μουσική παράσταση

News Room M

Φαντασμαγορικό Opening Party για το νέο restaurant-cabaret show “Parfait Athens”…. Μία πρωτόγνωρη εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας!

News Room A