26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Νοκ άουτ ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με ελαφρά διάσειση

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας δεν θα ενισχύσει την Γκενκ στη ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς υπέστη ήπια διάσειση μετά από σφοδρή σύγκρουση στην αναμέτρηση με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά της ήττας με 0-3, όταν συγκρούστηκε δυνατά με τον Ιμπραΐμ Καραμόκο και έπεσε άτσαλα στο έδαφος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παρέμεινε για λίγα λεπτά στο χορτάρι εμφανώς ζαλισμένος, κρατώντας το κεφάλι του, με το τεχνικό επιτελείο να προχωρά άμεσα στην αντικατάστασή του για προληπτικούς λόγους.

Σε επίσημη ενημέρωση, η βελγική ομάδα γνωστοποίησε πως οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν τραυματισμό στον αυχένα και ελαφρά διάσειση, καθησυχάζοντας πάντως για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο διεθνής Έλληνας άσος θα απουσιάσει από τη ρεβάνς της Πέμπτης (26/02), όπου θα κριθεί η πρόκριση στους «16» του UEFA Europa League, στερώντας από τη Γκενκ μια σημαντική επιθετική λύση σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και απαιτήσεων.

Source link

Related posts

Κίνα: Η καθαρή ενέργεια ξεπερνά για πρώτη φορά τα ορυκτά καύσιμα στην �

ChrisTsiora

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στη Γαλλία: «Σκούπισε» τη Μονακό και πάει Final Four

ChrisTsiora

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή: «Είχα Άγιο» λέει στο TLIFE – Εικόνες σοκ από το σημείο

ChrisTsiora