magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Netflix: Αυτά είναι τα 4 καλύτερα reality που πρέπει να προσθέσεις στη λίστα σου

Netflix: Αυτά είναι τα 4 καλύτερα reality που πρέπει να προσθέσεις στη λίστα σου

Νόμιζες ότι τα reality έχουν κατακτήσει μόνο την τηλεόραση; Η πλατφόρμα του Netflix έχει τόσες επιλογές που ίσως δεν θα ξέρεις από ποια να ξεκινήσεις.

Reality μαγειρικής, μόδας, αλλά και αγάπης, βρίσκονται στην πλατφόρμα του Netflix για τους λάτρεις αυτού του είδους. Ας δούμε λοιπόν τέσσερα reality shows που πρέπει να προσθέσεις στη λίστα σου από σήμερα κιόλας.

Too Hot to Handle

Σκηνή στην πισίνα από το Too Hot to Handle ένα ριάλιτι στο Netflix

Άντρες και γυναίκες συγκεντρώθηκαν σε μια βίλα, με σκοπό να ανακαλύψουν τον έρωτα. Βασικός κανόνας: Να μην έρθουν σε ερωτική επαφή. Οι άνθρωποι αυτοί γνωρίζονται μεταξύ τους και δημιουργούν σχέσεις. Ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλον, αλλά βιώνουν έντονα και αξίες, όπως είναι η φιλία, ο σεβασμός και πολλά άλλα.

Next in Fashion

Σκηνή από το Next in Fashion

Δεκαοκτώ ελπιδοφόροι σχεδιαστές ανταγωνίζονται για ένα έπαθλο 250.000 $ και την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια συλλογή με τη Net-a-Porter, μια luxury μάρκα! Παρόλο που το ριάλιτι αυτό πήγε εξαιρετικά, δυστυχώς δεν ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, στο Netflix.

RuPaul’s Drag Race

Ανεπανάληπτες βασίλισσες των Drag Shows, περιγράφουν τον αγώνα τους να φτάσουν στην κορυφή! Οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν ένα μεγάλο έπαθλο, αλλά και τον τίτλο “America’s Next Drag Superstar”. Στη σειρά έχουμε δει και πρόσωπα του κινηματογράφου, όπως είναι η Anne Hathaway και η Scarlett Johansson.

Τέχνη που Φυσάει

Σκηνή με φλόγες από το ριάλιτι Τέχνη που Φυσάει

Η Τέχνη που Φυσάει είναι μια παραγωγή από τον Καναδά, αρκετά επικίνδυνη, αλλά και δημιουργική. Οι διαγωνιζομένοι ανταγωνίζονται για το ποιος θα βγάλει τα καλύτερο σχέδιο, πάνω σε γυαλί. Το θέαμα σίγουρα κόβει την ανάσα, ενώ η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη!

Σχετικές αναρτήσεις

“Για την πάρτη μου”: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Χριστίνας Καρόλου από την Heaven Music (video)

News Room A

Βασίλης Βαξεβανόγλου: “Όλοι Λώλοι”, όλοι “τρελοί”, η μουσική έκπληξη του φετινού καλοκαιριού

News Room A

Ο αυθεντικός Πινόκιο στο Mediterranean Cosmos!

News Room A