magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

10 σειρές και ταινίες του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις τον Φεβρουάριο!

Η λογομαχία με ψαρά, η επικίνδυνοι ελιγμοί του αλιευτικού και ο τραγικός θάνατος του Σήφη Βαλυράκη

Το Netflix ετοιμάζεται να ανανεώσει την λίστα του με νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές για τον Φεβρουάριο.

Το magdasnews συγκέντρωσε για εσένα σε μία λίστα, όλες τις νέες κυκλοφορίες, ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτό το μήνα στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Οι ταινίες του Φεβρουαρίου στο Netflix

Από 5 Φεβρουαρίου έρχεται το “Space Sweepers”

Σκηνή από την ταινία Space Sweepers στο Netflix

Η ταινία, η οποία σκηνοθετήθηκε από τον Jo Sung-hee, διαδραματίζεται στο 2092 και αναφέρεται σε μια ομάδα διαστημικών σαρωτών που κυνηγούν “διαστημικά σκουπίδια”, με σκοπό να βγάλουν χρήματα. Η Γη καταστρέφεται εξαιτίας της ρύπανσης. Έτσι, οι άνθρωποι από την ανώτερη τάξη άρχισαν να χτίζουν έναν νέο κόσμο, για να ζουν στο διάστημα.

Από 11 Φεβρουαρίου έρχεται η “Κόκκινη Κουκίδα”

Σκηνή από την ταινία Red Dot στο Netflix με την πρωταγωνίστρια στα χιόνια

Πρόκειται για ένα σουηδικό θρίλερ δράσης με φόντο τα βουνά της Σουηδίας. Κεντρικοί ήρωες είναι ο Ντάβιντ και η Νάντια, ένα ζευγάρι λίγο πριν από τα 30, αντιμέτωπο με έναν προβληματικό γάμο. Όταν η Νάντια μένει έγκυος, το ζευγάρι κάνει μια προσπάθεια να αναθερμάνει τη σχέση του και αποφασίζει να κάνει μια εκδρομή για σκι στην υπέροχη βόρεια Σουηδία. Ένας καβγάς όμως με δύο ντόπιους κυνηγούς στέκεται αφορμή για να εξελιχθεί η ρομαντική τους εκδρομή σε εφιάλτη.

Από 3 Φεβρουαρίου έρχεται το “Οι φίλοι μου είναι νεκροί”

Σκηνή από το All My Friend Dead - Νέες κυκλοφορίες σε ταινίες & Σειρές Φεβρουάριος 2021

Πολλά μπορούν να συμβούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δύο ντετέκτιβ το βιώνουν όταν μπαίνουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα σπίτι των προαστίων γεμάτο πτώματα. Τους είναι αδύνατο να προσδιορίσουν τι οδήγησε σε αυτή τη λίμνη αίματος. Μία καθηλωτική ιστορία που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Από 5 Φεβρουαρίου έρχεται το L’ ultimo Paradiso

Σκηνή από την ταινία L ultimo Paradiso, στο Netflix

Και αυτό το μήνα θα γνωρίσουμε ένα ιταλικό δραματικό ρομάντζο. Τη δεκαετία του ’50 στην Ιταλία, ένα παθιασμένο ελεύθερο πνεύμα ονειρεύεται αγάπη, δικαιοσύνη και καλύτερη ζωή. Μια απαγορευμένη σχέση, έρχεται για να απειλήσει κάθε ισορροπία, ενώ όλα καταρρέουν μέσα σε μια στιγμή.

Από 16 Φεβρουαρίου έρχεται το “Εσύ και η Άγρια Φύση”

Φωτογραφία στην λίμνη από το ντοκιμαντέρ στο Netflix Εγώ και η Φύση

Μια συναρπαστική διαδραστική ταινία διάρκειας 90 λεπτών για όλη την οικογένεια. Μετά το ανεξήγητο άνοιγμα του προστατευτικού φράκτη ενός καταφύγιου για άγρια ζώα, κάποια ζώα δραπετεύουν. Ο διάσημος πλέον Μπερ, καλείται να βοηθήσει στη διάσωση ενός σκανταλιάρη μπαμπουίνου, στον εντοπισμό ενός πεινασμένου λιονταριού και στην επισκευή του φράκτη, προτού δραπετεύσουν περισσότερα ζώα. Εσύ αποφασίζεις την κάθε του κίνηση.

Οι σειρές του Φεβρουαρίου στο Netflix

Οι Πυγολαμπίδες έρχονται από 3 Φεβρουαρίου

Σκηνή από την σειρά Πυγολαμπίδες, στο Netflix

Η σειρά εστιάζει σε δύο πολύ καλές φίλες, την εσωστρεφή Κέιτ και την δυναμική Τόλι, οι οποίες είναι μαζί από μικρά κορίτσια, αναπτύσσοντας έναν δεσμό που διαρκεί μέχρι και σήμερα. Ένα τραγικό συμβάν θα αναταράξει τις ισορροπίες στις ζωές τους.

O Αόρατος Κόσμος έρχεται από 5 Φεβρουαρίου

Σκηνή από την σειρά Αόρατη Πόλη, στο Netflix

Ενώ ερευνά έναν φόνο, ένας ντεντέκτιβ μπλέκεται σε μια μάχη ανάμεσα στον ορατό κόσμο και σ’ ένα υπόγειο που κατοικείται από μυστικά πλάσματα.

Σχετικές αναρτήσεις

Το Τάβλι: Σε περιοδεία το ιστορικό θεατρικό έργο

Newsroom

Τίνα Μελά: Αποθεώθηκε σε live εμφάνισή της στη Βουλγαρία (video)

News Room A

“Οδηγός θεραπείας από το βιασμό” της Αφροδίτης Ματσάκη – Το βιβλίο που θα ανασυνθέσει το θρυμματισμένο ψυχικό κόσμο του θύματος

News Room A