24.3 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Νέο ζευγάρι στην πόλη! Ντορέττα Παπαδημητρίου & Γιώργος Γεροντιδάκης σε πελάγη ευτυχίας!

Νέο ζευγάρι στην πόλη! Ντορέττα Παπαδημητρίου & Γιώργος Γεροντιδάκης σε πελάγη ευτυχίας!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση τους τελευταίους δύο μήνες, με την 45χρονη ηθοποιό και τον 35χρονο πρωταγωνιστή του Grand Hotel να περνούν χρόνο μαζί, διατηρώντας ωστόσο διακριτικότητα στην προσωπική τους ζωή.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα, εντοπίστηκαν στα νότια προάστια, ενώ το περασμένο Σάββατο έκαναν κοινή εμφάνιση σε μουσική βραδιά στον «Σταυρό του Νότου» για να παρακολουθήσουν το live των Onirama και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Σε μια ευχάριστη στιγμή της βραδιάς, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Αναστασοπούλου κάλεσαν τον Γεροντιδάκη στη σκηνή, με τη Ντορέττα να παρακολουθεί και να χαμογελά από κάτω.

Επίσης, στα μέσα Οκτωβρίου, ο Γεροντιδάκης έκανε εμφάνιση στο πάρτι γενεθλίων της Παπαδημητρίου, που διοργανώθηκε από φίλους της, όπως φάνηκε και στο βίντεο της Εβελίνας Νικόλιζα.

Related posts

Φαίη Σκορδά: Ξεκινάει τις Διακοπές της με τους Γιους της – Η Τρυφερή Φωτογραφία από το Αεροδρόμιο

Magdas News

Jennifer Lopez – “Καυτή” φωτογράφηση και νέο single για τη λατίνα σταρ

Magdas News

Ο Άνθιμος Ανανιάδης ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Magdas News