26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Νέο βίντεο στο TikTok από την Κωνσταντοπούλου – «Για ελάτε να πούμε δύο πράγματα»

Στο δεύτερο βίντεο που ετοίμασε για το TikTok η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μας βάζει μέσα στην Βουλή, μέσα στα γραφεία της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Ποιος άλλος εξάλλου θα το έκανε εκτός από την Ζωή που σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο προσπαθεί να φέρει τους πολίτες μέσα στη Βουλή.

Αφού μας καλωσόρισε στο προαύλιο εγκαινιάζοντας έτσι τη λειτουργία του νέου της καναλιού στο TikTok, με το δεύτερο βίντεο μπαίνουμε στο γραφείο της Πλεύσης Ελευθερίας μέσα στη Βουλή εκεί που η Ζωή ξεκινάει και επιστρέφει μετά από κάθε μεγάλη κοινοβουλευτική μάχη.

Μάχη υπεράσπισης των συμφερόντων της κοινωνίας.

Μάχη Αντιπολίτευσης Υπεράσπισης των πολιτών.

Μάχη πραγματικής, αληθινής αντιπολίτευσης» αναφέρει στην ανακοίνωση.

@zoekonstantΓια ελάτε! 😉

♬ πρωτότυπος ήχος – zoekonstant

Related posts

Σωκράτης Φάμελλος: Συνάντηση με τη Λούκα Κατσέλη – “Η υποψηφιότητά της μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις”

Magdas News

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας: Σήμερα η τρίτη ψηφοφορία στη Βουλή – Στην επόμενη αναμένεται η εκλογή Τασούλα

Magdas News

Κατερίνα Μονογυιού: Αναφορά στη Βουλή για αναστολή εργασιών διαφημιστικών πλαισίων στο Αεροδρόμιο Μυκόνου

Magdas News