magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Νέο ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της Αγκάθα Κρίστι

Νέο ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της Αγκάθα Κρίστι

Ένα νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και την καριέρα της Αγκάθα Κρίστι και του διάσημου λογοτεχνικού χαρακτήρα της, ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, ανακοίνωσε το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι ITV.

Ο τίτλος του θα είναι «Agatha & Poirot: Partners in Crime» και θα διερευνά τις προσωπικές εμπειρίες της Αγκάθα Κρίστι εξετάζοντας πώς επηρέασαν το έργο της.

Το επίκεντρο του ντοκιμαντέρ θα είναι και ο Ηρακλής Πουαρό και ο αντίκτυπος του χαρακτήρα του στη δημοφιλή κουλτούρα από την πρώτη του εμφάνιση στο αστυνομικό μυθιστόρημα «The Mysterious Affair at Styles» (Η μυστηριώδης υπόθεση Στάιλς), στο «Murder on the Orient Express» (Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές) και το «Death on the Nile» (Έγκλημα στον Νείλο).

Οι θεατές θα μεταφερθούν επίσης στο σπίτι της Αγγλίδας μυθιστοριογράφου με τον δισέγγονό της, παραγωγό ταινιών, Τζέιμς Πρίτσαρτ, θα μάθουν για τα ταξίδια με τρένο από την ηθοποιό Τζοάνα Πέιτζ, θα εξερευνήσουν τη δημοτικότητα του Πουαρό με τον Στίβεν Φράι και θα ενημερωθούν για την αγάπη της Κρίστι για τα πολυτελή γεύματα από τον σεφ Μάρκους Γουέρινγκ. Σημειώνεται πως το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα αναβολή για το “No Time to Die”

News Room A

Launch Event γευσιγνωσίας στη συμπρωτεύουσα για τα νέα menu του μοναδικού “εν λευκώ” catering

News Room A

Διαδικτυακή παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Νοέλ Μπάξερ “Η επιστροφή της Πηνελόπης”

News Room A