Στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Παύλος Πολάκης έστειλε το δικό του δυναμικό μήνυμα μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συνεχίσουν να δίνουν το «παρών» στις κάλπες.
Ο κ. Πολάκης, αναφερόμενος στην παράταση μίας ώρας που δόθηκε στη διαδικασία, έγραψε:
«ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ. Δεν σταματάμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της δημοκρατικής παράταξης δίνει την απάντηση στα σχέδια της διαπλοκής για τη διάλυση και ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!»
Η ανάρτηση έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα μέλη του καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του κόμματος, μέσα από μια εκλογική διαδικασία που δοκιμάζει τη συνοχή και την ενότητα της παράταξης.
Ο Παύλος Πολάκης, με το γνωστό του μαχητικό ύφος, ενθαρρύνει τη συσπείρωση απέναντι σε ό,τι χαρακτηρίζει «σχέδια διαπλοκής», δείχνοντας εμπιστοσύνη στη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την ικανότητά του να ανακάμψει και να προχωρήσει μπροστά.
Οι εκλογές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ η παράταση υπογραμμίζει τη μεγάλη συμμετοχή, κάτι που το κόμμα ερμηνεύει ως ένδειξη ενδιαφέροντος και αφοσίωσης από τη βάση του.
