magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Νέο κατάστημα εγκαινιάζει η Parabita στο Χαλάνδρι Αττικής επί της οδού Χαϊμαντά 24

Νέο κατάστημα εγκαινιάζει η Parabita στο Χαλάνδρι Αττικής επί της οδού Χαϊμαντά 24

Με δυναμική εισέρχεται η εταιρεία plus size γυναικείων ενδυμάτων Parabita στο 2021, εγκαινιάζοντας το 11ο κατάστημα της, σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της αγοραστικής ζωής των Αθηνών, το Χαλάνδρι και μάλιστα σε μία από τις πιο εμπορικές οδούς των Βορείων Προαστίων, την οδό Χαϊμαντά.

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, με την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, μετά το δεύτερο lockdown.

Το κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου του Χαλανδρίου, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους, δίπλα σε γνωστές μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου. Τα μοντέρνα στοιχεία της διακόσμησης και τα φωτεινά χρώματα σε συνδυασμό με τους ευήλιους χώρους, επιτυγχάνουν την καλύτερη δυνατή παρουσίαση των συλλογών και δίνουν μία φρέσκια νότα στην λιανική αγορά της περιοχής.

Μπλούζες για κάθε περίσταση, πλεκτά για απόλυτο χαλαρό και άνετο στιλ, μπουφάνζακέτες και παλτό, αγαπημένα φορέματα σε στενή ή χαλαρή γραμμή και φυσικά τα παντελόνια Parabita, που όλες οι γυναίκες με καμπύλες αγαπούν διαχρονικά για την άνεση, την ποιότητα και την τέλεια γραμμή τους, σας περιμένουν να τα κάνετε δικά σας, σε μοναδικές εκπτωτικές τιμές!

Σχετικά με την Parabita:
Η Parabita κάνει πράξη καθημερινά το motto της #believeinyourbeauty και καλεί κάθε γυναίκα να πιστέψει στην ομορφιά και την εσωτερική της δύναμη για να διεκδικήσει αυτό που θέλει.  Μέσα από την πολυετή εμπειρία της, η Parabita έχει καθιερωθεί ως  ο απόλυτος προορισμός ένδυσης για τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους, προσφέροντας τους τα τελευταία fashion trends στο μέγεθος, την ποιότητα και την εφαρμογή που θέλουν. Σχεδιάζει με κύριο στόχο την ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας, και την ικανοποίηση κάθε γυναίκας με καμπύλες που απαιτεί να βρίσκει ακριβώς αυτό που της αρέσει. Υπόσχεση της: η άψογη προσωπική εξυπηρέτηση στα καταστήματα Parabita, όπου το shopping σημαίνει εμπειρία. Χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες.

smart

Καταστήματα Parabita:

Tα καταστήματα Parabita βρίσκονται στις πιο εμπορικές τοποθεσίες στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Κρήτη. Τέλος, το e-shop parabita.com εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.
  • Αττική: Ερμού 45 Αθήνα, Αγ. Μεταξά 19 Γλυφάδα, Χαϊμαντά 24 Χαλάνδρι, River West, Smart Park, The Mall Athens, Outlet: Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 Καισαριανή
  • Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Αγίας Σοφίας 30
  • Ηράκλειο Κρήτης: Δικαιοσύνης 57
  • Λάρισα: Κύπρου 79

Σχετικές αναρτήσεις

Τέσσερα φυσικά προϊόντα που θα σας απαλλάξουν από τις ραγάδες

News Room

Το ιστορικό κοσμηματοπωλείο GOFAS άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για τους λάτρεις των ρολογιών και των κοσμημάτων

News Room A

O οίκος TOD’S τίμησε στην Αθήνα την ανανεωμένη Di Bag και την τέχνη της χειροποίητης κατασκευής.

Newsroom E