20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον “Big Brother” της Χαλκιδικής: Έτσι παρακαλουθούσε τους πελάτες του ξενοδοχείου – Το “χρυσό” κόλπο

  Οι «ηλεκτρονικές» κινήσεις του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Big Brother της Χαλκιδικής θα δείξουν τι κρύβεται πίσω από την τοποθέτηση δέκα καμουφλαρισμένων καμερών σε όλα τα δωμάτια του συγκεκριμένου καταλύματος.

  Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «σαρώνει» τους υπολογιστές και τα κινητά του 33χρονου ξενοδόχου και έτσι είναι θέμα χρόνου να διαπιστωθεί αν τα βίντεο που κατέγραφαν κρυφά τα «μάτια» των παράνομων συστημάτων, διοχετεύονταν σε πορνοσάιτ του διαδικτύου.

  Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Άφυτο, που έχει σφραγιστεί, έχει εξαφανιστεί από το χωριό, έχει ξηλώσει ακόμη και τις πινακίδες από το κατάλυμα, γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση αν αποδειχτεί ότι έκανε εμπόριο τα απαγορευμένα βιντεάκια με τις προσωπικές στιγμές των πελατών, αποκομίζοντας κέρδη που ξεπερνούν τις 120.000 ευρώ.

  Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πληθαίνουν καθημερινά οι καταγγελίες στις αστυνομικές υπηρεσίες ζευγαριών που το καλοκαίρι πέρασαν από τα δωμάτια του Big Brother Hotel και απεγνωσμένα ρωτούν τους αξιωματικούς πως μπορούν να διαπιστώσουν αν τους έχει κινηματογραφήσει ο 33χρονος ξενοδόχος.

  Ο ίδιος, σύμφωνα με το protothema.gr, παραδέχτηκε πως τοποθέτησε κάμερες στα δέκα δωμάτια, όμως προσπάθησε να δικαιολογήσει την παράνομη πράξη του υποστηρίζοντας πως το έκανε γιατί το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν κλοπές και ήθελε να έχει άμεση εικόνα του τι συνέβαινε στα δωμάτια του καταλύματος.

  Μοίραζε δωρεάν δωμάτια

  Παράλληλα με το «σάρωμα» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα ψηφιακά ίχνη, η έρευνα κινείται σε δύο ακόμη άξονες. Ο ένας έχει να κάνει με το προφίλ του ξενοδόχου και ο άλλος αφορά στο οικονομικό κομμάτι. Δηλαδή, ψάχνουν να βρουν αν υπήρχαν περίεργες κινήσεις στους λογαριασμούς του 33χρονου και εμβάσματα που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.

  Σκιαγραφώντας το προφίλ του, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία που κινείται αθόρυβα, χωρίς ποτέ να έχει δώσει δικαιώματα, φτιάχνοντας ένα καινούργιο ξενοδοχείο και ένα καφέ στην Άφυτο. Βέβαια, άνθρωποι που τον γνωρίζουν αναφέρουν πως συχνά-πυκνά προέβαινε σε διάφορες αψυχολόγητες ενέργειες, όπως αυτό που έκανε προ μηνών να βάψει τα μαλλιά του ροζ!

  Παρατήρησαν δε και κάποιες άλλες ενέργειες που αν ψαχτούν σε βάθος ίσως αποδειχτούν καθοριστικές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

  Όπως για παράδειγμα -εκτός από το ζευγάρι που ο ίδιος παρακαλούσε να μείνουν δωρεάν στο ξενοδοχείο του το διήμερο της 28ης και 29ης Σεπτεμβρίου, με το πρόσχημα να φαίνεται πως το κατάλυμα του έχει κίνηση, και τελικά ήταν αυτοί που τον ξεσκέπασαν- τρία με τέσσερα δωμάτια συνεχώς δεν τα ενοικίαζε, αλλά τα διέθετε σε εργαζόμενους που δούλευαν στο καφέ του. Αυτό που εξετάζεται είναι να τα διέθετε και αυτά δωρεάν, όχι γιατί ήταν καλός εργοδότης και ήθελε να βοηθήσει τους εργαζόμενους του, αλλά για να τους κλέβει τις προσωπικές τους στιγμές.

  - Advertisement -

  Επίσης, με την άρση του τραπεζικού απορρήτου, θα διαπιστωθεί αν στους λογαριασμούς του έμπαιναν ποσά που δεν δικαιολογούνται από την κίνηση του ξενοδοχείου και του καφέ και ουσιαστικά πρόκειται για εμβάσματα από τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Όλα αυτά φυσικά απαιτούν χρόνο, καθώς η υπόθεση αξιολογείται ως άκρως σοβαρή, δημιουργώντας μια κακή εικόνα για τους επαγγελματίες της Χαλκιδικής.

  Το κόλπο

  Ο 33χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Άφυτο της Χαλκιδικής, προχώρησε σε μια κίνηση που ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί και να καταλήξει κατηγορούμενος.

  Αγόρασε από το διαδίκτυο δέκα μικροκάμερες που ήταν κρυμμένες σε φορτιστές και τις τοποθέτησε στις πρίζες που ήταν τοποθετημένες ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι. Τα καμουφλαρισμένα ηλεκτρονικά «μάτια» δεν ήταν ασύρματα ώστε να έχουν on line σύνδεση, αλλά το υλικό περνούσε σε κάρτα μνήμης που αποθήκευε όλα τα πλάνα της ημέρας και της νύχτας μέσα στο δωμάτιο. Έτσι, κάθε φορά που πήγαινε να γίνει καθαρισμός του δωματίου, ο ηδονοβλεψίας ιδιοκτήτης άλλαζε την κάρτα και αποθήκευε το υλικό.

  Η αρχή του τέλους για το κόλπο που σκαρφίστηκε ο ξενοδόχος με τα ροζ μαλλιά, ήρθε πριν από 15 ημέρες. Ο 26χρονος και η 25χρονη φίλη του από τη Θεσσαλονίκη, που ο ιδιοκτήτης κάλεσε να μείνουν δωρεάν για να δείχνει κίνηση το Big Brother Hotel, τον ξεσκέπασαν. Ο νεαρός που είχε γνώσεις ηλεκτρονικού διαπίστωσε ότι ο δήθεν φορτιστής που παρείχε για να διευκολύνει τους ενοίκους διέθετε μια υποδοχή για να μπαίνει η κάρτα μνήμης και κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αφαίρεσε τον δήθεν φορτιστή και πήγαν σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης και κατέθεσαν μήνυση.

  Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση και να αποδειχτεί ποιο ακριβώς ήταν το κόλπο που έστησε ο ξενοδόχος, τι οφέλη απεκόμισε και τελικά ποιες κατηγορίες θα του αποδοθούν.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Latest Posts

  ΑΛΛΑ ΝΕΑ...

  STAY IN TOUCH

  TO BE UPDATED WITH ALL THE LATEST NEWS, OFFERS AND SPECIAL ANNOUNCEMENTS.