Εκτός από την εστίαση, η οποία θα κατεβάσει ρολά στις 02:00, αλλά και τα μπαρ και τα νυχτερινά μαγαζιά, τα οποία ουσιαστικά δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν αφού απαγορεύεται η μουσική, στο «στόχαστρο» μπαίνουν και τα πάρτι.
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, η εστίαση θα κλείσει στις 02:00 το βράδυ, ενώ απαγορεύονται όλα τα οργανωμένα πάρτι, τόσο σε δημόσιους, όσο και σε ιδιωτικούς χώρους.
«Θα πρέπει να καταστεί σαφές, ότι μέσα στις απαγορεύσεις είναι και η απαγόρευση διενέργειας οποιασδήποτε εκδήλωσης – πάρτι, είτε σε ιδιωτικό, είτε σε δημόσιο χώρο, που θα έχει τα χαρακτηριστικά οργανωμένου πάρτι, ώστε να αποφευχθεί η μεταφορά της μαζικής βραδινής διασκέδασης σε άλλους μισθωμένους χώρους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας, στη σημερινή ενημέρωση.
- Advertisement -