25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Νέα κόντρα Πέτρου Τατσόπουλου – Ανδρέα Καραγιάννη: “Κατά φωνή και ο καλικάντζαρος”

Νέα κόντρα Πέτρου Τατσόπουλου - Ανδρέα Καραγιάννη: "Κατά φωνή και ο καλικάντζαρος"

Νέα ένταση ξέσπασε μεταξύ του Πέτρου Τατσόπουλου και του δημοσιογράφου Ανδρέα Καραγιάννη σε εκδήλωση βιβλίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών. Ο συγγραφέας, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος να διαβάσει βιβλία, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον δημοσιογράφο του ekklisiaonline.gr, ο οποίος αποφάσισε να εκφράσει τη γνώμη του λίγο μετά την έναρξη της εκδήλωσης.

Η αφορμή για την ένταση δόθηκε όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, παρατήρησε τον Ανδρέα Καραγιάννη με τη φράση: «Κατά φωνή και ο καλικάντζαρος». Ο δημοσιογράφος δεν άφησε την παρατήρηση αναπάντητη και αντέτεινε με έντονο ύφος: «Εγώ μπορώ να συμμετέχω στην κουβέντα; Να πω τη γνώμη μου, μπορώ; Την μέρα της κηδείας του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου είναι σωστό να κατηγορείτε ιεράρχες;»

Η κόντρα αυτή συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα, όταν οι δύο άνδρες βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό (31 Ιανουαρίου 2025), όπου και οι δύο εξήγησαν τις θέσεις τους, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη ένταση στον αέρα. Ο Πέτρος Τατσόπουλος, με τη χαρακτηριστική του ειρωνεία, σχολίασε για τον Ανδρέα Καραγιάννη: «Ο Ανδρέας Καραγιάννης είναι η αρσενική Ελένη Λουκά. Λίγο πιο ψηλός σωματικά γιατί νοητικά είναι στάσιμος. Τι κόντρα να έχω με αυτόν τον καραγκιοζάκο; Αν έρθει σήμερα θα έρθει να κάνει το σόου του. Δεν είναι καν συμπαθητικός, τον θεωρώ γελοίο άτομο.»

Αυτή η αναζωπύρωση της αντιπαράθεσης έρχεται λίγους μήνες μετά τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και πάλι οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί σε έντονη σύγκρουση κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης βιβλίου. Τότε, ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε πετάξει μία εικόνα της Παναγίας στον Ανδρέα Καραγιάννη, εξαιτίας της αδιάκοπης έντασης μεταξύ τους.

Η διαμάχη αυτή φαίνεται να συνεχίζεται και να αναπτύσσεται, προκαλώντας συζητήσεις και αναταράξεις στον δημόσιο λόγο, καθώς οι δύο άνδρες συνεχίζουν να αντιπαρατίθενται για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, με το κοινό να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την κόντρα τους.

Related posts

Ο Τιμωρός: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2025

Magdas News

Γιώργος Λιάγκας σε Γιώργο Πατούλη: “Κάποιοι είπαν ότι φαίνεται σαν κόρη σου”

Magdas News

Δημήτρης Ήμελλος: Όσα είχε πει για την επιτυχία του “Σασμού”

Magdas News