22.4 C
Athens
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νάξος: Μαρτύριο για τους επιβάτες! – Ταξίδι στα 8 μποφόρ για το πλοίο «Εξπρές Σκοπελίτης»

Το απόλυτο μαρτύριο βιώνουν οι επιβάτες του πλοίου «Εξπρές Σκοπελίτης», το οποίο βρίσκεται στο Αιγαίο και οι καιρικές συνθήκες δεν του επιτρέπουν την κανονική του πλεύση.

Το πλοίο Εξπρές Σκοπελίτης πλησιάζει στο λιμάνι του Νάξου, με τις καιρικές συνθήκες να είναι εξαιρετικά δύσκολες. Η Νάξος παρακολουθούσε τις προσπάθειες του καπετάνιου και του πληρώματος να προσεγγίσουν με ασφάλεια, την ώρα που τα κύματα σκέπαζαν και ταρακουνούσαν το πλοίο. Τελικά οι προσπάθειες ολοκληρώθηκαν λίγα λεπτά αργότερα και το Εξπρές Σκοπελίτης έδεσε με ασφάλεια.

Το πλοίο κάνει το δρομολόγιο, Κατάπολα, Αμοργός, Κουφονήσια, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Νάξος και κάθε χρόνο μεταφέρει χιλιάδες επιβάτες προς τα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Latest Posts

ΑΛΛΑ ΝΕΑ...

STAY IN TOUCH

TO BE UPDATED WITH ALL THE LATEST NEWS, OFFERS AND SPECIAL ANNOUNCEMENTS.