magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

My Body: Τα “κόλπα” της Kourtney Kardashian που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο σώμα

Η Kourtney προσπαθεί να γυμνάζεται αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα. Δεν είναι λίγες η φορές μάλιστα, που την έχουμε δει τα ραντεβού της με τον personal trainer της, κατά τη διάρκεια του διάσημου reality που πρωταγωνιστεί με την οικογένειά της.

Πώς όμως αντέχει και δεν το βάζει ποτέ κάτω; Η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της, με τικά “κόλπα”, που μπορούν να βοηθήσουν και εσένα.

H Kourt σχεδιάζει αρχικά, μια επιβράβευση για μετά την προπόνηση για να ανυπομονεί για κάτι, επομένως δίνει στον εαυτό της ένα καλό κίνητρο. Ένας παγωμένος καφές, τώρα το καλοκαίρι, είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησής της, αυτή και ο προπονητής Don σπάνε τη ρουτίνα σε μικρά τέταρτα, οπότε είναι λιγότερο κουραστικό και ταυτόχρονα πολύ πιο εφικτό. Στο μεταξύ κάθε τετάρτου, υπάρχει ένα διάλειμμα. Είναι μια έξυπνη στρατηγική για να τελειώσεις μια σκληρή προπόνηση και δίνει ενέργεια για να αντέξεις!

Η Kourt επίσης απέκλεισε από το λεξιλόγιό της τη φράση “δε μπορώ” και λέει “θα προσπαθήσω”. Ακόμη κι αν δεν βγάλει το σετ, τουλάχιστον προσπάθησε! Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει, ενώ μην ξεχνάς πως η μουσική, μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σου, αφού όπως λέει η Kourtney, ένα καλό playlist είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!

Άκης Τσακίρης
@akistsakiris

Σχετικές αναρτήσεις

23 Γυναίκες-Σύμβολα που άλλαξαν τον Κόσμο για Πάντα και έγραψαν τη Δική τους Ιστορία. Πανάξιες όλες τους!

News Room

Oι άντρες μίλησαν: 6 φωτογραφίες που δε θέλουν να ξαναδούν στο προφίλ σου στο Instagram

News Room

Ποια ημέρα του μήνα είναι εγγυημένος ο γυναικείος οργασμός

News Room