magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Μουσική παράσταση της Άννας Μπιθικώτση για τους πυροπαθείς στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Διστόμου – Δευτέρα 23 Αυγούστου

Μουσική παράσταση της Άννας Μπιθικώτση για τους πυροπαθείς στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Διστόμου - Δευτέρα 23 Αυγούστου

Με τη Λαϊκή Ορχήστρα”ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ” στο ιστορικό ΔΙΣΤΟΜΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

Αντί εισιτηρίου προσφορά σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες των πυρόπληκτων περιοχών, ώστε να ενισχυθούν οι πληγέντες πυρόπληκτοι αδελφοί της χώρας μας.

ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ – “Η μεγάλη συνάντηση”

Η Άννα Μπιθικώτση μας ξαναθυμίζει και “επανασυστήνει” τις θρυλικές φωνές των Γρηγόρη Μπιθικώτση, Στέλιου Καζαντζίδη και Βίκυς Μοσχολιού, μέσα από τη συναυλία της “Μεγάλης Συνάντησης”, με καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές, που προσεγγίζουν με τον απαιτούμενο σεβασμό την τριάδα αυτή των κορυφαίων φωνών, σαν δείγματα της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες :

Άννα Μπιθικωτση, Ηλιας Κλωναριδης, Θεοδοσία Στίγκα, Σωτήρης Δογάνης και η Λαϊκή Ορχήστρα “Α. Μπιθικωτση” υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Στρατηγού

Διοργάνωση : Δήμος Διστόμου , Αράχωβας, Αντίκυρα

Στην παράσταση θα τηρούνται όλοι οι κανόνες του ΕΟΔΥ και η υποχρεωτική χρήση μάσκας. – Είσοδος ελεύθερη

Μήνυμα  της Άννας Μπιθικώτση

Ως ελάχιστη  προσφορά  στους πυρόπληκτους αδελφούς μας, θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα 23 Αυγούστου  2021 και ώρα  21.30 από το δήμο  Δίστομου, Αράχωβας και Αντίκυρας στον  προαύλιο χώρο  του Μουσείου Διστόμου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, η μουσική μου παράσταση με τίτλο: “Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ” με τραγούδια  των μεγάλων ελλήνων  συνθετών  ποιητών  και στιχουργών που ταξίδευσαν  στην αθανασία  οι τρεις μύθοι: Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Στέλιος Καζαντζίδης και Βίκυ Μοσχολιού. Τιμητικά  συμμετέχουν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές: Ηλίας Κλωναρίδης, Θεοδοσία Στιγκα και Σωτήρης Δογάνης, καθώς και τα μέλη της Λαϊκής ορχήστρας  “Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ”  υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Στρατηγού.

Καλώ όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη συναυλία ανθρωπιάς και συμπαράστασης στους πληγέντες συνανθρώπους μας και να συμβάλουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στην αντιμετώπιση των πληγών από τις καταστροφές που  επέφεραν οι πυρκαγιές στη ζωή τους.

Όλοι μαζί για των ανθρώπων τα βάσανα, μπορούμε  να  φυτέψουμε”  στις στάχτες το “αμάραντο  ρόδο” της αλληλεγγύης  και της ελπίδας!

Σχετικές αναρτήσεις

Αριστοτέλης Ωνάσης: Η άγνωστη ιστορία με την Μαρία Κάλλας στο Μόντε Κάρλο

News Room A

“Το Αίνιγμα του Χαμένου Θεού”: Μια θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Χριστοφή προσαρμοσμένη και για κοινό ΑΜΕΑ

News Room A

Γιορτινή ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένα εδέσματα και live το διάσημο συγκρότημα «OtherView» στο εορταστικό πρόγραμμα του Moorings!

News Room A