magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Μοναδικές προτάσεις γυναικείας υπόδησης που θα λατρέψει κάθε νύφη!

Μοναδικές προτάσεις γυναικείας υπόδησης που θα λατρέψει κάθε νύφη!

Η εταιρεία MOURTZI δημιούργησε την νυφική συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, με σκοπό να συνοδέψει όλες τις νύφες στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους.

Μια ολοκληρωμένη σειρά από πέδιλα ψηλοτάκουνα και μη, mules, σανδάλια με ιδιαίτερα και φινετσάτα υλικά ώστε να προσδίδουν την απαιτούμενη πολυτέλεια και μοναδικότητα που επιβάλλει η περίσταση.

Αν η στιγμή του γάμου σου έφτασε και έχεις καταλήξει και στο ιδανικό για εσένα νυφικό, σειρά έχει να βρεις τα κατάλληλα παπούτσια που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου. 

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή των νυφικών παπουτσιών παίζει το ύφος του νυφικού, το στυλ του γάμου και φυσικά η άνεση που θα σου προσφέρουν.

Επιλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε νυφικές γόβες, πέδιλα πολύ ψηλά ή flat, με στρας ή δαντέλα, νυφικά μποτάκια και peep toe. Το χρώμα τους θα πρέπει να ταιριάζει αρμονικά με το χρώμα του νυφικού ή να απαρτίζονται από απαλές αποχρώσεις όπως το άσπρο, το ροζ, το χρυσό ή το ασημί.

Από τα πιο απλά νυφικά παπούτσια μέχρι και τα πιο ιδιαίτερα με πλούσιες διακοσμητικές λεπτομέρειες και έντονα χρώματα, στην εταιρεία MOURTZI, τα σχέδια των υποδημάτων είναι εκείνα που ακολουθούν τη γυναίκα σε κάθε στιγμή της ζωής της.

Η ιστορία της εταιρίας MOURTZI είναι κρυμμένη σε κάθε κομμάτι της ξεχωριστά και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και εργαλείο το σχεδιασμό υποδημάτων υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας.

Αναζητήστε την νυφική συλλογή υποδημάτων MOURTZI, ηλεκτρονικά www.mourtzi.com και στο concept store της εταιρείας στην οδό Ερμού 18, Σύνταγμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκυμοσύνη στα 40: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν μείνετε έγκυος

News Room

Ο απίθανος λογαριασμός Instagram που σε μαθαίνει να βάφεσαι μόνη σου

Newsroom

Η νέα συλλογή Seagrass του οίκου CH Carolina Herrera έρχεται στην ομώνυμη boutique στο Golden Hall

News Room A