magdasnews.gr
People & Politics

Μνημόσυνο Κ. Μητσοτάκη: Mε μπαστούνι η Μαρέβα, συγκινημένη η Ντόρα

Μνημόσυνο Κ. Μητσοτάκη: Mε μπαστούνι η Μαρέβα, συγκινημένη η Ντόρα

Ολοκληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος πέθανε σαν σήμερα, το 2017, σε ηλικία 99 ετών. Στην επιμνημόσυνη δέηση παραβρέθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του. 

Το μνημόσυνο και στη συνέχεια το τρισάγιο, τελέστηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Εντύπωση προκάλεσε η ελαφριά δυσκολία στο περπάτημα της Μαρέβας Μητσοτάκη, καθώς στηριζόταν σε ένα μπαστούνι που κρατούσε στο αριστερό της χέρι, εξαιτίας μιας πρόσφατης κάκωσης που υπέστη, σύμφωνα με πληροφορίες από το zarpanews.

Παράλληλα, η Ντόρα Μπακογιάννη παρέστη κι εκείνη στο μνημόσυνο και τίμησε τη μνήμη του πατέρα της με μια ανάρτηση των δυό τους, στα social media, όπου έγραψε: “Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια. Μας λείπεις και ειδικά σήμερα που ένα όνειρό σου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα”. Υπενθυμίζεται πως στις 19:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το σχέδιο για την αναβάθμιση του ΒΟΑΚ.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στον Τάκη Χατζή: Υπήρξαν και υπάρχουν ακόμα κάποιες ισοπεδωτικές κριτικές. Όλα θα πάνε καλά με το εμβόλιο

News Room A

Η Ματίνα Παγώνη εξομολογείται: “Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος”

News Room A

Μάγεψε το αθηναϊκό κοινό η Μπελούτσι ως Μαρία Κάλλας: Το σπάνιο αφιέρωμα στον πρίγκιπα Φίλιππο (video)

News Room A