magdasnews.gr
Ταξίδια

Μήλος: Ο αγαπημένος προορισμός των συντακτών του Conde Nast Traveller

Η Μήλος, τo μαγευτικό νησί του Αιγαίου, είναι το νησί που λατρεύουν για διακοπές οι συντάκτες του Conde Nast Traveller.

Η Sophie Knight του Conde Nast γράφει: «Η Μήλος ήταν στη λίστα μου εδώ και χρόνια και αυτό το καλοκαίρι επιτέλους επισκέπτομαι το πιο ήσυχο ηφαιστειακό νησί. Υπάρχουν πολλά σημεία για επίσκεψη, απόκρημνοι βράχοι με μυστικές παραλίες και πολύχρωμα ψαροχώρια. Μεταξύ της εξερεύνησης, της απόλαυσης σε φρέσκα θαλασσινά και της βαρκάδας τριγύρω, θα ξοδεύω το μερίδιο του χρόνου μου σε μια ξαπλώστρα».

Ο τίτλος του άρθρου είναι “Εκεί που οι συντάκτες του Condé Nast Traveller πηγαίνουν διακοπές αυτό το καλοκαίρι”.

Πέρα από το πλέον έγκυρο βρετανικό ταξιδιωτικό Μέσο, η Μήλος μπορεί να προσδοκά οφέλη από τη συγκεκριμένη αγορά και από την πρόσφατη ψηφοφορία για τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας που ανέδειξαν οι αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Guardian, με τις περιγραφές τους να περιλαμβάνουν εντυπωσιασμό, αλλά ακόμα και συγκίνηση για τα ελληνικά τοπία, σύμφωνα με το newsit.gr.

Στο σχετικό ρεπορτάζ ξεχωρίζει η Μήλος που, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, συγκίνησε τους αναγνώστες της σημαντικής βρετανικής εφημερίδας.

Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για απλό ρεπορτάζ ενός συντάκτη ή μια διαφημιστική καταχώρηση, αλλά για την αποτύπωση μιας έρευνας μεταξύ των εκατομμυρίων αναγνωστών της εφημερίδας.

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτό είναι το ομορφότερο χωριό της Ευρώπης και είναι στην Ελλάδα!

News Room A

Ταξίδι στο χωριό “Άγιο Πνεύμα”: Από πού πήρε το όνομά του και πού βρίσκεται; (video)

News Room A

Αρκαδία: Το χωριό με ένα από τα μικρότερα αστεροσκοπεία στον κόσμο

News Room A