magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Mid-season alert! Τι αλλάζει στις τάσεις της μόδας για τον χειμώνα!

Τα αγαπημένα, δημοφιλή και άνετα μποτάκια Wonders Shoes μέχρι τον αστράγαλο, που συνεχίζουν να κατέχουν εξέχουσα θέση στις προτιμήσεις μας και στις τάσεις του χειμώνα. Σε έντονα χρώματα, όπως μαύρο, καφέ, λαδί και γκρι, συνδυάζονται άψογα με παντελόνια και φούστες κάθε μήκους. 

Κορυφή στις τάσεις της μόδας αποτελούν τα loafers Wonders Shoes. Συνδυάζονται εύκολα και προσδίδουν κομψότητα με τις μεταλλικές τους λεπτομέρειες και τις χοντρές σόλες.

Από κάθε γυναικεία ντουλάπα δεν πρέπει να λείπουν τα γυναικεία αρβυλάκια της Wonders Shoes. Με κορδόνια ή χωρίς, τρακτερωτά, με ψηλούς πάτους ή με τακούνια. Τα γυναικεία αρβυλάκια πλέον τα φοράμε τόσο σε casual όσο και σε επίσημες περιστάσεις.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε το αγαπημένο μας αξεσουάρ, τις τσάντες Wonders! Οι τσάντες αποτελούν το απόλυτο και καθοριστικό αξεσουάρ για κάθε γυναικείο σύνολο. Βρείτε τα καταπληκτικά σχέδια σε μικρές ή μεγάλες τσάντες, σακίδια πλάτης και επαγγελματικές τσάντες για να απογειώσετε το στυλ σας και να νιώθετε άνετες έχοντας τα απαραίτητα μαζί σας!

Τη νέα stylish συλλογή της Wonders Shoes θα τη βρείτε σε όλα τα επώνυμα καταστήματα υποδημάτων. Επισκεφθείτε το site www.wonders.com για περισσότερη μόδα!

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρεσέ το… όπως η Φαίη- Η παρουσιάστρια προτείνει τα πιο σικ φθινοπωρινά outfits!

News Room A

Οι συλλεκτικοί χρονογράφοι CARLO DALI, που θα σε γοητεύσουν με την πρώτη ματιά

News Room A

Τι γνωρίζετε για την βιοχημική κύηση;

News Room