magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Μέσα από την ιστορία της Revo μάθαμε γιατί είναι όντως οι καλύτεροι φακοί του πλανήτη

Οι φακοί Revo έχουν δαμάσει την τεχνολογία που δημιουργήθηκε στη NASA για να δημιουργήσουν ένα φακό που προστατεύει, ενισχύει και βελτιώνει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο.

Είστε έτοιμοι να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια;

Μέσα από το Design του Revo, θα βρεις την μοναδικότητα που κρύβει ένα συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιά. Έχουν δημιουργηθεί από ένα αποκλειστικό, πανάλαφρο πολυκαρβονικό υλικό, ενώ παράλληλα η κατασκευή του περιέχει μία σειρά από μοναδικές επιστρώσεις μπροστά και πίσω από τον φακό. Κάτι που αυξάνει την προστασία και τις επιδόσεις…

To 1985, o μηχανικός Οπτικής Τεχνολογίας Dr. Mitch Ruda δούλευε πάνω σε ένα project της NASA όταν είχε μία απλή ιδέα. Τι θα γινόταν αν χρησιμοποιούσε κανείς τις επιστρώσεις που προστατεύουν τους δορυφόρους, για να προφυλάξει τα μάτια μας από τον ήλιο;

Εμείς μπήκαμε στην Revo, εξερευνήσαμε την συναρπαστική της ιστορία και ανακαλύψαμε τα γεγονότα που κατάφεραν να φέρουν τα γυαλιά της στην κορυφή των προτιμήσεων.

  • 1982: Ο Αστροφυσικός και Μηχανικός Οπτικής Τεχνολογίας Dr. Mitch Ruda ξεκινάει να δουλεύει πάνω σε ένα project που χρησιμοποιεί ειδικές επιστρώσεις για να προστατέψει τα φινιστρίνια των δορυφόρων από τη διαστημική ακτινοβολία.

O Dr. Ruda χρησιμοποιεί τις επιστρώσεις που δημιουργήθηκαν στη NASA σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να προστατέψει τα μάτια….

Με αυτή την επαναστατική ανακάλυψη, γεννήθηκε η Revo….

  • 1987: O δις πρωταθλητής του Super Bowl Jim McMahon, εμφανίζεται συχνά φορώντας Revo και γίνεται ο ανεπίσημος πρεσβευτής της εταιρίας.
  • 1988: O αστροναύτης Pete Conrad, ο τρίτος άνθρωπος στο φεγγάρι, πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση της Revo, παγιώνοντας την εταιρία ως πρωτοπόρο τεχνολογιών αιχμής στα οπτικά.

  • 1994: Η Revo μεγαλώνει τη γκάμα της με 5 διαφορετικές συλλογές: Classic, Shapes, Traveller, H2O, και Competition.

  • 1995: Η Revo λανσάρει την Python, μια luxury σειρά, κοστολογώντας τη στα 250 δολάρια- ποσό ανήκουστο μέχρι τότε. Γίνεται το Νο1 best seller.
  • 1998: Η Revo λανσάρει τη Sport, μία σειρά υψηλών επιδόσεων με πολυκαρβονικούς φακούς υψηλού contrast.
  • 2002: Εμφανίζεται μία διαφήμιση Revo, στην ταινία Minority Report με τον Tom Cruise

  • 2011: Η Revo συνεταιρίζεται με την Oceana, μία διεθνή ομάδα υποστήριξης των Ωκεανών και εξοπλίζει την ομάδα τους με γυαλιά για τις αποστολές τους.
  • 2013: Η Revo συνεργάζεται με την superstar του NASCAR Danica Patrick, για τη συλλογή capsule.
  • 2015: Η Revo συνεργάζεται με τον Bono για να λανσάρει την πρωτοβουλία «Buy Vision, Give Sight» με στόχο να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια για τη μάχη εναντίον των προβλημάτων όρασης και τύφλωσης, για 5 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι το 2020.
  • 2019: Η Revo συνεργάζεται με το παγκόσμιο icon Bear Grylls, στο λανσάρισμα της συλλογής capsule όπου παρουσιάζεται το Revo SuperFlex™: ένα καινοτόμο, εύκαμπτο υλικό σκελετού.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες τώρα, η Revo εξακολουθεί να βασίζεται στην πλούσια παράδοση της τεχνολογίας και της καινοτομίας, προσφέροντας την πιο προηγμένη τεχνολογία στους πολωτικούς φακούς γυαλιών ηλίου.

Οι φακοί Revo είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα μέσω του AvantGardeOptics

  

Σχετικές αναρτήσεις

Καταπολεμήστε την ακμή με πράσινο τσάι

News Room

Το μακιγιάζ που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου!

News Room

Η σκοτεινή πλευρά της επιλόχειας κατάθλιψης μέσα από αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία

News Room