23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

«Μεγαλώνει η οικογένεια, μικραίνει το πλατό»: Δακρυσμένη αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την πιο γλυκιά “άδεια”

«Μεγαλώνει η οικογένεια, μικραίνει το πλατό»: Δακρυσμένη αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την πιο γλυκιά “άδεια”
Το ChatGPT είπε:

Συγκίνηση, δάκρυα και αγκαλιές σημάδεψαν την τελευταία εκπομπή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», λίγο πριν ξεκινήσει την άδεια εγκυμοσύνης της. Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποχαιρέτησε την τηλεοπτική της οικογένεια, έχοντας στην καρδιά της μόνο ευγνωμοσύνη και στο μυαλό της τη νέα ζωή που ετοιμάζεται να υποδεχτεί – το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Η εκπομπή της επιφύλαξε ένα ζεστό «αντίο» με ένα ειδικά αφιερωμένο βίντεο: γέλια, πειράγματα, αυθόρμητες στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ευρυδίκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της – προτού καν ξεκινήσει η προβολή, δήλωσε «Ήδη κλαίω», και πράγματι, τα δάκρυα δεν άργησαν να κυλήσουν.

Με δυσκολία και τρεμάμενη φωνή, ευχαρίστησε την ομάδα της, τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους και φυσικά το κανάλι, στέλνοντας την πιο γλυκιά ευχή: «Να συνεχίσετε δυνατοί και με επιτυχία».

Οι συνεργάτες της την αποχαιρέτησαν με ευχές για έναν ήρεμο τοκετό και μια υπέροχη νέα αρχή στη ζωή της. Κι αν και η παρουσία της στο πλατό θα λείψει, όπως είπε και η ίδια, «θα σας παρακολουθώ από το σπίτι». Μέχρι, φυσικά, να επιστρέψει… με μια νέα «παρουσία» στην αγκαλιά της!

Related posts

Ελευθερία Αρβανιτάκη: “Δεν ήθελε να φαίνεται το όνομά μου στο κουδούνι γιατί είμαι τραγουδίστρια”

Magdas News

«Καρφιά» της Χρηστίδου για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος Λιάγκας «ψωνίζει» πάρα πολύ από την εκπομπή μας»

Magdas News

Βαρύ πένθος και συγκίνηση στο λαϊκό προσκύνημα της Πριγκίπισσας Ειρήνης

Magdas News