magdasnews.gr
Ταξίδια

Μεγάλο ταξιδιωτικό περιοδικό εκθειάζει 5 κυκλαδονήσια

Oι Ισραηλινοί ετοιμάζονται για διακοπές στην Ελλάδα – Πώς πάνε οι προετοιμασίες στα νησιά

Για μία ακόμη φορά τα ξένα δημοσιεύματα “εξυμνούν” το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι. Κάθε τόπος μπορεί να αγγίξει διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτών και να τους μαγέψει με τη φυσική ομορφιά, τη γαστρονομία και την ασύγκριτη ελληνική φιλοξενία.

«Τώρα πολύ περισσότερο από ποτέ, οι Βρετανοί ταξιδιώτες έχουν ανάγκη από έναν ασφαλή προορισμό για να γεμίσουν ενέργεια, να αποσυνδεθούν από την καθημερινότητα και τελικά να εμπνευστούν. Η Ελλάδα και ειδικά οι Κυκλάδες αποτελούν την ιδανική λύση για να αναζητήσουν οι ταξιδιώτες τη δική τους γωνιά για διακοπές και να αφεθούν στο χαλαρό ρυθμό της Μεσογείου, απολαμβάνοντας ξεχωριστές εμπειρίες». Με τον τρόπο αυτό ξεκινά το Conde Nast Traveller, το δημοσίευμά του για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του νέου στοχευμένου προγράμματος προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας, το Conde Nast Traveller εκθειάζει 5 Κυκλαδίτικα νησιά που το καθένα αντιστοιχεί σε διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτών.

Το ταξίδι στις Κυκλάδες ξεκινάει με τη Σίφνο, ακολουθεί η Σέριφος, η Ίος, η Νάξος και καταλήγει στην ‘Ανδρο.

Αναφορικά με την εξέλιξη των κρατήσεων σε αυτά οι εκτιμήσεις φορέων των νησιού κάνουν λόγο για υψηλές πληρότητες την περίοδο του Αυγούστου. Ειδικά για ‘Ανδρο αναμένονται πληρότητες έως και 100% τον Αύγουστο. Αντίστοιχη εικόνα αναμένεται και για τη Νάξο.

Σχετικές αναρτήσεις

Άνδρος: 5+1 λόγοι που είναι στους 10 καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Ο Πλήρης Οδηγός για τις κρυμμένες ομορφιές της πόλης

News Room G

Τρείς από τις πιο ασφαλείς παραλίες της Ευρώπης, βρίσκονται στην Ελλάδα

News Room A