magdasnews.gr
People & Politics

Με την “υπογραφή” της Μαρέβας Μητσοτάκη το ανακαινισμένο Μέγαρο Μαξίμου – Το εντυπωσιακό αφιέρωμα του Architectural Digest

Στο νοσοκομείο η Μαρέβα Μητσοτάκη - Τι συνέβη;

Ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στην πρόσφατη ανακαίνιση στο Μέγαρο Μαξίμου την οποία επιμελήθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, “φιλοξένησε” το δημοφιλές αμερικανικό περιοδικό “Architectural Digest”.

Το αφιέρωμα του περιοδικού αναφέρει:

“Ως συνιδρύτρια των “Zeus + Dione”, μιας σειράς ενδυμάτων υψηλής ποιότητας που αναδεικνύει την ελληνική δημιουργικότητα, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη έχει εκπαιδευμένο μάτι σε ό,τι αφορά το ντιζάιν.

Έτσι, όταν ο σύζυγός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας τον Ιούλιο του 2019, δεν μπορούσε παρά να παρατηρήσει ότι ο χώρος όπου εργαζόταν για τη διαχείριση της χώρας και την υποδοχή ξένων αξιωματούχων – δεν αποτελούσε ακριβώς διαφήμιση για την ελληνική αισθητική και τη βιομηχανία”.

“Περιγράφοντας το κτίριο του 1921, που από το 1982 αποτελεί το γραφείο κάθε Έλληνα πρωθυπουργού, η κα. Μητσοτάκη δηλώνει: “Είχε να βαφτεί από το 2004, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004”. Εκείνη η περιποίηση, σχεδόν δύο δεκαετίες πριν, πραγματοποιήθηκε εν όψει μιας σειράς επισκέψεων από ηγέτες χωρών στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Όμως τα χρόνια που ακολούθησαν -με την οικονομική κατάρρευση, τη λιτότητα και στη συνέχεια την πανδημία- δεν ήταν πάντα ευγενικά προς την Ελλάδα ή το Μέγαρο Μαξίμου”, συμπληρώνει το περιοδικό.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Μαρέβα Μητσοτάκη - Μέγαρο Μαξίμου
Μαρέβα Μητσοτάκη – Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ υποψήφια για το Νόμπελ Ειρήνης

News Room A

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Τέλος και από τη Διεθνή Αμνηστία αλλά και από την πολιτική – Δείτε τι έγραψε!

News Room A

Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα

News Room A