magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Με μια φαντασμαγορική τελετή ξεκλείδωσε τα Χριστούγεννα ο Mύλος της Θεσσαλονίκης!

Με μια φαντασμαγορική τελετή πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Θεσσαλονίκης, στο ολοκαίνουργιο Θεματικό Πάρκο του Μύλου, παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων αλλά και δεκάδων εκπροσώπων από τον δημοσιογραφικό και τον πολιτικό κόσμο της συμπρωτεύουσας, σε μια απολαυστική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Ο ιστορικός Μύλος άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, με παρουσιάστρια την Κατερίνα καινούργιου, ενώ ακολούθησε εορταστική συναυλία με την ξεσηκωτική live εμφάνιση της Josephine. Η λαμπερή τραγουδίστρια, χάρισε μια ξεχωριστή νότα σε αυτή την αξέχαστη βραδιά με νέες αλλά και πολλές επιτυχίες της.
Το ολοκαίνουργιο Θεματικό Πάρκο είναι μία υπερπαραγωγή του Μύλου που θα διαρκέσει μέχρι τις 09/01/2022 και σε ταξιδεύει στους πιο μαγικούς σταθμούς των Χριστουγέννων, έχοντας εκπαιδευτικό χαρακτήρα και πολλή Χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη. Σε προσκαλεί να μάθεις την ιστορία των Χριστουγέννων, να βοηθήσεις τα ξωτικά να φτιάξουν τα Δώρα, να σκαρφαλώσεις στο Δέντρο των Χριστουγέννων, να ενεργοποιήσεις το Μαγικό Αερόστατο των Ξωτικών, χρησιμοποιώντας την φωνή σου και βέβαια να συναντήσεις τον μεγάλο Star των Χριστουγέννων, τον Άγιο Βασίλη. Aκόμη, μπορείτε να απολαύσετε μία βόλτα στο παγοδρόμιο του Μύλου, ενα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Ελλάδα και τέλος, μέσα στο παραμυθένιο σκηνικό θα συναντήσετε την μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά, με δεκάδες όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που φέτος συμπληρώνει 26 χρόνια προσφοράς!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκεφθείτε το https://www.hamogelo.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Little Miss Grumpy καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο #42 Artpodcast

News Room A

Σινεμά: Οι νέες ταινίες που θα δείτε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου

News Room A

Τα εγκαίνια της έκθεσης “Agapanthus” της Αναστασίας Κροκίδη στην Γκαλερί Tsantilis Art!

News Room G