magdasnews.gr
People & Politics

Με λένε Ειρήνη Αρβανίτη είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και τα λέω στην κυβέρνηση έξω απ΄τα δόντια.

Με λένε Ειρήνη Αρβανίτη είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και τα λέω στην κυβέρνηση έξω απ΄τα δόντια.

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που οι πολίτες ανεξαρτήτως κόμματος και πιστεύω μιλάνε με την ψυχή τους και χωρίς “κομματικές μάσκες”.

Η  Ειρήνη Αρβανίτη με  ένα βίντεο της στο facebook περιέγραψε όλη την κατάσταση στην αγορά με τους ελεύθερους επαγγελματίες να είναι πραγματικά στα “κάγκελα” αδυνατώντας να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα .

 

 Λέει η 33 χρονη ελεύθερη επαγγελματίας  :

“Με λένε Ειρήνη Αρβανίτη, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώ τα τελευταία σχεδόν πέντε χρόνια, ένα κατάστημα με ημιμόνιμο μακιγιάζ tattouo Είμαι 33 ετών και προσπαθώ σ’ αυτή τη χώρα να κάνω κάποια πράγματα, να κάνω το κάτι παραπάνω για τη ζωή μου, για την οικογένεια μου και για τον εαυτό μου. Το βίντεο που κάνω, δεν έχει να κάνει με κόμματα και τα λοιπά, δεν σκέφτομαι αν η κυβέρνηση είναι καλύτερη, η αντιπολίτευση καλύτερη, εγώ θα πω αυτά που βιώνω αυτή τη στιγμή.

Σεβόμενη την δημόσια υγεία και τους νόμους και τις αποφάσεις των ειδικών, ακολούθησα όλα αυτά που έπρεπε να ακολουθήσω.
Μας κλείσανε τα καταστήματα μας, μας έχετε αφήσει κλειστούς, ανήμπορους, μόνους μας, στο έλεος του θεού, του σύμπαντος, ο καθένας ας το ονομάσει όπως θέλει. Περιμέναμε να πάρουμε την επιστρεπτέα προκαταβολή, εμείς ελεύθεροι επαγγελματίες, έστω το Γενάρη. Δεν πήραμε τίποτα. Περνώντας ο καιρός, λέγαμε θα πάρουμε τις επόμενες φορές, τουλάχιστον στο δικό μου τομέα. Ο λόγος που δεν πήρα, είναι γιατί ήμουνα τίμια και το Σεπτέμβριο έκοψα αποδείξεις οπότε σου λέει δεν έχει πτώση τζίρου και δεν έχει σημασία αν είσαι κλειστός. Οπότε, δεν θα σου δώσουμε χρήματα καθόλου, ούτε καν το ελάχιστο. Γιατί δεν έχεις 20%πτώση τζίρου. Περιμένουμε να έρθει η 6 η επιστρεπτέα προκαταβολή. Όπου είμαστε πια κλειστά και μας συγκρίνουν με το Γενάρη του 2020, όπου επίσης κόψαμε τις αποδείξεις μας τότε , τώρα τον Ιανουάριο του 21, φυσικά και δεν έχουμε κόψει απόδειξη γιατί είμαστε κλειστά και πάλι δεν παίρνουμε την κατώτατη επιστρεπτέα προκαταβολή.
Παρόλα αυτά, οι λογαριασμοί έρχονται κανονικά. Δηλαδή, για ένα κατάστημα 80 τετραγωνικά, το οποίο είναι κλειστό αυτούς τους μήνες μου ήρθε ο τετράμηνο εκκαθαριστικός λογαριασμός 599 € με κλειστό μαγαζί. Με υποχρεώνει το κράτος να πληρώνω κάθε μήνα τις ασφαλιστικές μου εισφορές τον εφκα μου με κλειστό μαγαζί.
Δείτε την συνέχεια στο βίντεο.

 

 

https://www.facebook.com/641243284/videos/10158495850133285/

 

Όπως και να έχει, μπορεί η Κυβέρνηση να λέει κανείς δεν θα μείνει απλήρωτος, μα΄΄λον κάτι δεν πήγε σωστά στην διαδικασία και υπάρχουν επαγγελματίες που βρίσκονται σε απόγνωση και θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης .

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου, μετά το θάνατο του πατέρα της

News Room A

Εθνικό Πένθος για τον Μίκη Θεοδωράκη: Η ζωή του, το μεγάλο έργο του και η ενασχόληση με την πολιτική

News Room A

Εγκατέλειψε την Ελλάδα η χήρα του Γιώργου Τράγκα – Μετακόμισε μόνιμα στο Μαϊάμι

News Room A